reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Mysiochomis, ja tam zawsze zmarxluch bylam...i nadal jestem ;-)
Wiec snieg,odsniezanie auta, skrobanie szyb...brrr...to nie moj klimat :-D

Lilka mnie kopie :) wlasnie dojadlam reszte Marvitek,azeby dziecie mialo witaminek troche :tak:

reklama
Smutna, zdrowka zycze :tak:
Ja juz w pizamie odpoczywam,a maz czyta sebkowi bajki na dobranoc.
Ciezki dzien dzis w pracy mialam wiec chwila oddechu wskazana.

Zazdroszcze Wam jutrzejszego spotkania :tak:

Mysiochomis, ja tam zawsze zmarxluch bylam...i nadal jestem ;-)
Wiec snieg,odsniezanie auta, skrobanie szyb...brrr...to nie moj klimat :-D

Lilka mnie kopie :) wlasnie dojadlam reszte Marvitek,azeby dziecie mialo witaminek troche :tak:

mi tez wiedznie zimno :baffled: nawet w ciazy, ale zimie lubie odniezanie samochodu co rano lekko denerwujace ale juz niedlugo... WIOSNA:-p:-D

reklama
Do góry