reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Dziewczyny ciesze sie,ze spotkanie udane :tak:
I bardzo zaluje,ze nie moglam byc,ale dzis bylam wprost zakopana pod papierami, wiec o godz.11 to probowalam sie odkopac z nich, robiac sobie tylko mala przerwe na kawke czy obiad.
Jak dobrze,ze maz dzis popoludniem w domu i odebral sebka z przedszkola :cool:
Glowa mi pęka, dni odliczam do 1 lutego, z czego jeszcze jeden dzien wolny (opieka na dziecko) biore sobie wolne wiec moze piatek...a moze poniedzialek... :-)

milego wieczorku

reklama
heja :)
Cortina, no Ty juz masz koncoweczke,wiec pewnie Ci ciezko... chociaz przy Twoim malenkim brzuchu jak na twoj stan, to i tak duzy plus. Juz niedlugo wizyta u dr S. wiec ciekawa jestem jaki termin ustalicie...

Czekam z niecierpliwością na godz.15... ma ktos magiczna rozdzke? Ja chce juz do domuuuu ;)

Askkle
250_250378851485621cc593d7.jpg

akurat mialam jedna na zbyciu :rofl2:

cisnienie i pogoda mnie dobija ! jakby sloneczko zechcialo wyjsc ... ale nie chce :-p
zajelam sie praniem ciuszkow malego, najwyzsza pora moze sie ożywię :-p

na brzuch i jego gabaryty nie moge narzekac, dobrze mi z nim :-p wczoraj przegielam ze sprzataniem i chodzeniem wiec teraz za kare musze pocierpiec :rofl2:

Cortina, dziekuje, boska rozdzka....tylko nadal nie ma jeszcze godz.15 !!! ;)
:-D:-D:-D
Odpoczywaj odpoczywaj...poki jeszcze mozesz :) hihhii...
Ja niedlugo dopiero zaczne odpoczywac a ty juz powoli zblizszas sie do finalu :)

Dzis mi sie snilo,ze juz urodzilam, corcia byla sliczna, porodu nie pamietam (chyba przespalam) - mogloby tak byc w rzeczywistosci hihi, do tego noworodek moj juz mowil co niektore wyrazy....wiec niezle pokręcony sen hiihhi :cool:

Askkle jeszcze ci chyba musze doslac poradnik z zakleciami :-p

hehe fajny porod, przespany :rofl2: takiego Ci kochana zycze !!! :tak:

No porod marzenie :)
Powiem wam,ze jak wiem co mnie czeka (czyli ze juz jestem po 1 porodzie) to chyba bardziej sie boje... :szok:

Cortina mnie dalej g lowa boli, ciśnienie nie nastraja:) Ale twoj brzusio teraz i moj teraz to tak porownywalnie, wiec tak po trosze ci zazdroszcze ze nie musisz tachac tyle co ja bede tachac na twoim etapie:)

własnie nam snieg i lod z dachu ściagaja bo nas zalało...

reklama
az mi sie nie chce wierzyc w to co moj suwak pokazuje :szok:
jakos mega szybko ciaza mi zleciala ... mam nadzije ze za szybko doktorek mnie brzucha nie pozbawi ;-)

Marza mi sie frytkiiiii ! mam taka mega zgage ze zaraz wykituje :eek:
ide spac bo sie umowilam na rano do fryziera :szok: nie wiem jak ja wstane !!!:sorry:

dobranoc !

Do góry