reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

mysiak, chorzy ludzie,naprawde! sprawdzaja - jakby kobieta w ciazy mialaby udawac ciaze czy co cholera... kazda kobieta ma prawo w ciazy do zwolnienia i juz :)
obym tez miala chodzące, bede rozmawiac z dr S.

Ja juz zaraz zmywam sie do domku, po sebka do przedszkola, pewnie jeszcze z gorki bedzie chcial pozjezdzac na "jabluszku" a potem do domku na cieple kakao :)))

i weekend :)

reklama
Hej mamuśki!!
Wczoraj już nie zaglądałam bo byłam zmęczona i taka szczęśliwa!!!Pierwszy raz się wzruszyłam bo dzidzia przypomina człowieczka i tak urosła przez te 4 tyg,że szok!!!
Płeć jeszcze za wcześnie a maluszek ma już prawie 7 cm.Zdjęcie mamy cuudne:))I tak fikał w brzuszku a ja jeszcze tego nie czuje bo wcześnie a na usg to sie odwracał pupą do nas:wściekła/y:

siemka !

slonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
nareszcie, moje prosby zostaly wysluchane !!! :rofl2:
ogladalam wczoraj prognoze pogody, idzie ku dobremu ! weekend mrozny a pozniej temperatury na + :szok: jupi jupi wiosna idzie :-) biedronki juz mi po zaslonie chodza czyli idzie ku dobremu :-p :happy:

dzis mam w planach wyprac do konca rzeczy dla malego no i musze jechac podbic legitymacje ubezp. bo wyobrazcie sobie ze ten caly system e=wuś to jedna wielka pomylka :wściekła/y: co druga osoba nieubezpieczona :wściekła/y:

cortina, oj to zmartwilas mnie z tym eWUS,no oby nie bylo powrotu do ksiaz.ubezp.

ja dzis na urlopie,wiec relax i kawka w focusie z przyjaciolka,male zakupy,sanki z sebkiem,a teraz juz pod cieplym kocykiem...bosko!

Hej. Jak tam weekend spedzacie ? :cool:
Ja czekam na gosci, maja byc lada moment, pizze robie, juz mi slinka cieknie... :-D
Sebek u moich rodzicow wiec dziwny spokoj w domu hihi :tak:

reklama
czesc weekendowo :-)

ja przez weekend sie obijam ;-)
to juz przedosotatni weekend w takim skladzie ;-)
nastepne beda zapewne bardziej intensywne :-p

Askkle pizza ... mmmniam ! my dzis pizzujemy :cool2:

kurde od jutra miala byc temp na + a tu snieg sypie :confused:
sio zimo !

Do góry