reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

smutna ja sesji z brzuszkiem nie bede robic, mam siniaki na brzuchu od zastrzyków i jakos nie mam ochoty tego fotografowac..... choc tez bardzo bym chciała bo to niezapomniane przezycie i super pamiątka:)

anulus zapytam kolezanki bo ona miała jakiegos znajomego fotografa i tez taką sesje wykonała ...ale na odpowiedz bedzie trzeba poczekac ze 2-3 dni bo ona strasznie zapracowana jest
.

dostałam kolejna pake od kolezanki z francji z ciuszkami dla małego.. do 6 miesiaca włacznie jestem zabezpieczona, nic mi nie braknie.... 8 kg ciuszków przyjechało...
Kolzanka sie przeprowadza i wszytsko co za male na jej synka juz mi wysyła... mowi ze ne ma gdzie trzymac i wogole... a ubranka są piekne.. niektóre nowe z metkami..

AAaaa ciesze sie jak dziecko :)

reklama
kurcze, cos mi forum szwankuje i mi sie same posty zatwierdzaja hihihi....

co do ciuszkow, to ja mam radoche nawet z tego jak dzis kupilam skarpetusie malenkie...a przeciez jeszcze mam tyle czasu...ale cieszy cos takiego :tak:

to cooo? wstepnie szykujemy sie na spotkanie 5.02 tak?

dobrej nocy :-)

Ja się na spotkanie pisze ale tak na 50% nie wiem jak się będę czuła bo to będzie juz 40tc no i nie wiem czy Olus nie postanowi urodzić się szybciej ;-)

heja porannie :-)

cortina, trzymaj go, trzymaj i nigdzie nie puszczaj przed 8.02 :-D
mysiak, o TaJo slyszalam :) ponoc rewelacja. Nawet w ostatnim wydaniu weekendowym GL oo nich pisali :tak:

CZESC :-)

co za dzien ! liczylam na piekne sloneczko bo niby mialo byc i co ??? :baffled:
znowu szaro, buro i ponuro :-p
depresji sie mozna nabawic ;-)

dla poprawy humoru ide sprobowac dodzwonic sie na IP moze sie na to ktg wcisne w kolejke ;-)

jak tam samopoczucie zeilonogorzaneczki ???
a mialam pisac od poniedzialku w LIDL jakies artykuly dzieciowe, juz nawet nie patrze jakie bo Olo ma wiecej ciuchow niz ja ;-)

Ostatnia edycja:
Cortina, nie patrz, nie patrz, bo jak bedziesz patrzec to kupisz :) A wiadomo jak potem - polowa ciuszkow nie wykorzystana hihi :-D

zawsze ciezko mi sie powstrzymac :-p
straszny to nalog, niestety moja corka gen kupowania odziedziczyla po mnie bo tez lubi szoping :rofl2:

reklama
na wydruku z USG dopatrzylam sie wymiarow Aleksandra i jestem w szoku bo mial byc malutki i chudy a tu kawal chlopa usg przewiduje :-p wiem wiem to mylny sprzet, niebawem sie okarze na ile mylny ;-)

-wymiar dwuciemniowy, obwód główki - 38w6d
- obwod brzucha - 36w - chudy w brzuchu
unhappy.gif

- dlugosc kosci udowej - 39w4d
shocked.gif

waga: 3245g +/- 486g
shocked.gif

Do góry