reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Jezuuu Cortina, czytam i czytam i coraz bardziej sie balam ze cos sie stalo!!!!!!! ale stracha napedzilas!!!!!! no to sie wczoraj nabiegalas, nie powiem.... przeboje byly. Dobrze,ze dr S skierowal Cie dalej na badania,bo nigdy nie wiadomo...
7.02 juz do szpitala? Oj wiec spotkanie musi byc 4 lub 5.02. Szykujcie sie dziewczyny - moze uda nam sie w wiekszym gronie spotkac :tak:

reklama
Tak 7.02 do szpitala 8.02 cc :-)
hehe trzeba bylo widziec mnie wczoraj ;-) jeszcze hojraczka sie wszedzie sama samochodem wozilam jako kierowca :eek: bogu dziekowac ze w tym stresie jakies glupoty nie popelnilam bo drogi w fatalnym stanie byly :baffled:

dzis nawet dr S. sms napisal, widzial ktg i kazal sie nie martwic - latwo mowic :-p za tydzien znowu ide na ktg, to sie jakos zapisuje na IP na to ktg ??? :baffled: bo wczoraj mialam skierowanie wiec bez problemu sie mna zajeli ;-)

CORTINA ja nie pomoge bo nie wiem//Wczoraj myslałam o Tobie jak po wizycie.
A co oznacza pępowina dwunaczyniowa?może w późniejszym etapie ciąży się taka zrobiła skoro wczesniej była ok.
Czyli zanim bedzie synuś na świecie twój to oczywiście ze musimy sie spotkać jak sie uda to wszystkie:)
Potem bedziemy oblewać narodziny Olusia:)

Ja jeszcze nie mialam doczynienia ze szpitalem zielonogorskim,bo Sebka rodzilam w Sulechowie, wiec tez nie wiem co mnie czeka...

SMUTNA jak najbardziej sesja z brzuszkiem:)Ja myślałam i bede chciała gdzies koło 30 tc żeby już brzuszek urósł ładnie.Ale nie mam pojęcia gdzie tutaj w ZG robią cos takiego i jaki jest koszt:)

reklama
Do góry