reklama

Mamy 2014

reklama
Witam:)
Ja ostatnio wyladowałam w szpitalu wyszłam w czwartek, stwierdzono zapalenie błony śluzowej żoładka.. Do tego wykryti ze mam naczyniaka na wątrobie..

Gratulacje dla Tymcia z okazji pierwszych kroczków:*

Nie wiem co wiecej napisać, z R mi sie jakoś ostatnio nie układa i weny brak:(

Pozdrawiam...

Hej babeczki ; ) malo sie udzielam ale czasu brak a bardzo bym chciala poznac Was mam nadzieje ze w koncu bardziej sie zorganizuje bo ze wszystkim mam tyly : ( pozdrawiam niedzielne

Cześć, jestem i ja...
weekend, można powiedzieć, przeleniuchowałam...:eek::eek::baffled: pogoda była do d***, głowa mnie dziś całe popołudnie bolała, więc amol na skronie i do łóżka, starsze dziecię poszło do cioci, młodsze jakoś jakoś cicho było...:-D prasowanie nadal czeka...:confused2:
wczoraj wiadomo... zakupy... byliśmy jeszcze zdjęcia do paszportów wyrobić, potem obiad, i też dzień zleciał
zaraz kolacja, kąpiel, i ja spać... a spałam całe popołudnie, więc nie wiem jak to będzie

Kazimira, tu to się ostatnio mało kto udziela, na ten wątek jeszcze czas nie nadszedł, ale w 2013r. to się zapełni po brzegi...:-p;-)

Kinga, cieszę się, że znaleźliście przyczynę niepowodzeń, i po wyleczeniu (oby jak najszybszym) uda się szybko zaciążyć:tak:.

Konwalinka, gratuluję pierwszych kroczków :tak::-).

no i dupa.
nadal nic nie wiemy ;/

odebrałam wyniki i są dobre. tsh 1,5 ft3 ft4 w normie. w labo powiedziała że musili się pomylić z poprzednim wynikiem.
nadal nie wiem o co chodzi.
może powinnam męża przebadać? niech zrobi badanie nasienia. zobaczymy... jak myslicie? któraś z was to przechodziła?

Witam.. Ja niestety musze się z wami pożegnać.. Niestety za te 2 lata nie bedziemy się starać.. Może za jakieś 8 lat o ile w ogóle nadal bedzie dobrze..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry