K
Kinga85
Gość
Meklaudia a czemu nie macie się starać o kolejne dziecko? pokłóciliscie się? jezeli tak to z 9tetniego doświadczenia Ci powiem że to minie i zmienicie jeszcze zdanie!
;-)
Róża ładne imię
Róża ładne imię

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gdyby nie to, że na receptę było i trzeba było co jakiś czas po nią iść, to nawet taniej wychodzi, przynajmniej w Polsce, nie wiem, jak u Was...Mary no tak te mleczka na receptę są strasznie drogieDobrze robisz, że podajesz małej tylko Nutramigen po co ma się biedactwo męczyć przez głupią babe..
A u nas Marcel po tygodniu walki i mojej stanowczości, że nie założe pampersa zrobił kupkę na nocnik.. Na szczęście obyło się również bez wymiotów.. Mam nadzieję że teraz bedzie już tylko lepiej z tym i żaden psycholog nie będzie potrzebny..
Mary, współczuję takiej pediatry, a tylko ona jest?
Domi też wczoraj szczepiona i pierwszy raz musiałam z nią spać, bo nie dała się odłożyć :-( i jeszcze wchodzi w skok rozwojowy więc mam masakrę. I nie uciekać mi stąd, bo ja też nie wiem kiedy się postaramy, a tu jestem
Powodzenia - troszkę marudna będzie Twoja mała, ale zaraz wszystko wróci do normy, zobaczysz!dziewczyny nie ma co uciekać! przecież to tak odległy termin, że wiadomo - różnie może być.. życie jeszcze wiele niejasności przyniesie i kto wie co to będzie
u mnie na wątku lipcówek posypały się "nowe" szkrabykobity wzięły się za robotę - hehe, aż im zazdroszczę normalnie.. ale jak patrzę na Tymusia - jaki to on malutki jeszcze i tyle przed nami, to wolę się wstrzymać; Tymek od jutra nosi okulary :-( trudno, ale nie wiem jak on sie do nich przyzwyczai.. nawet nie chciał ich przymierzać.. no nic - jutro zaczynamy tą walkę.. okulary są jak z gumy a lekkie że szok
No i teraz moja mała istotka rozchodziła się na całego..ech, oczy dookoła głowy trzeba mieć, bo przecież kombinuje jak nie wiem..chodzenie po płaskiej podłodze nie jest już fajne! teraz trzeba chodzić po przeszkodachtrudne chwile przed nami
aaa gorączka oczywiscie moze być po szczepieniu nawet do 3dni!

Mary, szkoda, że u Mii alergia, moi tez mieli, ale wyszli z tego na tyle, że normalnie moga mleko pić i nie ma żadnych problemów... a Nutra jest u nas tańsze niż Bebilon pepti, bebilon jak ja kupowałam był po 11.22zł (dokładnie), a w mojej zaprzyjaźnionej aptece kupowałam kiedyś Nutra nawet za 8zł. A normalne mleczka, np. w Biedronce są po 14 - 15złgdyby nie to, że na receptę było i trzeba było co jakiś czas po nią iść, to nawet taniej wychodzi, przynajmniej w Polsce, nie wiem, jak u Was...

Mimo, ze tu inne są zarobki, to to i tak jest drogo! Ale na szczęście mamy refundację i Nutramigen za darmo. 
mary u mnie w tym cyklu raczej nic nie bedzie bo tylko dwa ♥ były i to przed owu. nie sądzę aby plemniki wytrzymały. Trudno. :/ Może czerwiec bedzie pomyślniejszy. Buziak!Kinga - u Ciebie owulka? Trzymam kciuki!![]()