MeKlaudia
Fanka BB :)
Klaudia, nie musisz się z nami żegnać! Nawet jak się nie będziesz starać. Ja też tu jestem, a nie wiem czy mój M kiedykolwiek przekona się do drugiego dziecka. Żyję nadzieją...
Mam nadzieję, że u Was to chwilowy kryzys. Że szczera rozmowa, może nawet z pomocą osób trzecich (psycholog,terapeuta,dobry przyjaciel) pozwoli Wam odnaleźć w sobie to, co Was połączyło.
Pisz, Kochana jak Ci źle. Zawsze to lżej na sercu
Oj kochana za dużo by pisać.. Będe was tu odwiedzać
Edit: Marcelek dziś do mnie, że jak bedzie miał siostre to nazwie ja Fuksja z bajki "Mały Bill" napisałam to do R a on potem opisał "A może Róża? Różyczka" wiec raczej myśli o jeszcze jednym
Ostatnia edycja:
Mamy strasznie nieudolną pediatrę, która wymysliła sobie, ze trzeba u Mii sprowokowac reakcję na białko mleka krowiego, by potwierdzić alergię... Wiec przez 2 tyg. jechałyśmy na mieszance Nutramigenu z NAN, a ostatni tydz. już tylko NAN. I co?! Straszna wysypka na buzi (AZS się uaktywniło przy kontakcie z białkiem mleka) oraz bóle brzuszka!
A ta wariatka pediatra do nas, zeby jeszcze jej NAN dawać! 
A dziś buzia już lepsza! Tylko gorączka u Mii - wczoraj była szczepiona i dziś chyba jej gorączka z tego powodu wylazła... Strasznie marudna moja mała i w nocy nie spała!

kobity wzięły się za robotę - hehe, aż im zazdroszczę normalnie.. ale jak patrzę na Tymusia - jaki to on malutki jeszcze i tyle przed nami, to wolę się wstrzymać; Tymek od jutra nosi okulary :-( trudno, ale nie wiem jak on sie do nich przyzwyczai.. nawet nie chciał ich przymierzać.. no nic - jutro zaczynamy tą walkę.. okulary są jak z gumy a lekkie że szok
trudne chwile przed nami