Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i ja też jestem taka dupa, że nic nie powiem bo mi się nie chce bez sensu denerwować. W rossmannie wisi wielki plakat, że ciężarne mają pierwszeństwo. Ale ja i tak się nie wpycham, zawsze ekspedientki wołają, a ludzie udają ślepote.
Lenka najpierw mówi "mama chodź ze mną", ale jak zobaczyła ze żaden rodzic nie wchodzi i dziewczynki wbiegły same do sali mówi "mamusiu, zostań, jestem już duza" :-) zakup na to przedsięwzięcie o taki byl:

kolejne zajęcia w czwartek. Fajnie
next time biorę książkę ze sobą
Dziewczyny czesto macie takie klucia w macicy? Mi znowu cos sie dzieje od wczoraj. Kluje co jakis czas w dzien i w nocy.
ale, ze dobrze się czułam to podziękowałam i odstałam swoje
I rówież zmęczenie matariału nawet po wejsciu na pietro u rodziców w domu
I ja chcę sie czegoś dowiedzieć na temat krocza. Bo kiedyś już czyatałam, ze warto masować, ale nie zagłębiłam sie w lekturę... Jakie olejki polecała położna?
Nie dosc ze P.doktor sie spoznil i jak zawsze nie kojarzyl mojego syna....i mowil do niego per dziewczynko (moj syn ma dlugie wlosy)
...to jeszcze pojechalismy polazic po sklepach i w jednym swoja tlusta dupa zbilam jakies tam cudo za 40 e i musialam placic
Nie dosc ze mam muzg budyniowy to jeszcze ruchy sloniowe
... Dzisiaj nigdzie nie ide bo az strach
.jedynie chlopcow zawiozlam i podjechalam oddac krew czy mi ta cholestaza rosnie . ..... ostatnia partia ciuszkow w suszarce i biore sie za segregowanie rozmiarami .
Juz go zarejestrowalismy gdzie indziej bo widze ze facet pojecia nie ma co mu jest.
Chyba jako jedna z nas pierwszych bedziesz tulic maluchy . Co do swedzenia ...masz cholestaze tez ?