Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo co glowe w dol dawalam to mnie zaraz glowa bolala.... i iestety w czwartek w nocy juz nie dawalam rady i o 4 pojechalismy na ostry . Wyplukali mi pod cisnieniem sola fizjologiczna...oszczedze wam opowiesci co wylecialo
i dostalam do domu jeszcze jakies cudo w sprayu ale jest niebo a ziemia . Chyba nigdy sie tak nie zalatwilam z zatokami. Wogole w tej ciazy wszystko lapie doslownie ...
nigdy w zadnnej z poprzedniich nie mialam takich przebojow....No to sie wyzalilam.
Raz ze pewnie nie bedziesz musiala w przyszlosci myslec co ugotowac na swieta ...jakies przyjecia itd to i jeszcze teraz Ci kulinarnie dogodzi 
qrna u mnie nie ma a w polsce sypie ...jaja normalnie .
ale fakt ze szyby skrobie rano 
ale gdzie tam na moim zadupiu nie uswaidczysz...w Helsinach jest az jeden polski sklep i jak sie trafia to odrazu zgrzewke bierzemy 
mialy byc schabowe ale napisali mi smsa ze paczka do mnie jedzie wiec musze siedziec w domu i nie moge isc po mieso a pozniej pojde tu kolo mnie do sklepu i kupie piers bo tam maja akurat i chyba zrobie kurczaka z sosem i ryzem
A wczoraj milczalam bo niedziele i tak rodzinnie raczej spedzamy czas
gralismy w monopol bo Majacia strasznie lubi i tak jakos dzien zlecial:-)
i jestesmy w euro2016
ale balwana z Maja 2razy juz tu robilam
Zazdroszcze Ci tego kucharza ehhhh ja juz mam pot na karku na sama mysl ze ledwo wyjde ze szpitala i do garow
bo swieta ...a moj Malz ewentualnie wode na herbate umie zagotowac 
jak wszystko albo wzdymajace albo ciezkostrawne ehhh

albo o małą maskotkę-pozytywkę co ja pałąk nosidełka albo budki w wózku można zawiesić (sterntaler takie małe robi na przykład).
Pół obiadu mam dzisiaj z głowy, bo z wczoraj krupnik został. Na drugie chyba makaron z jakimś sosem machinę na szybko, a.na deser wczorajsze.ciacho - przepyszne mi wyszło 
G mi nie pozwala farbowac teraz, hah. A co do zebow to ja juz sie boje. Moje ogolnie sa slabe i szybko sie psuja... Martwie sie o nie strasznie(
Co do farbowania wlosow ja farbowalam dzien przed potwierdzeniem ciazy a teraz to w sierpniu i zastanawiam sie co zrobic teraz z wlosami chetnie bym kolor na bordowy zmienila bo mialam taki ale strasznie ciezko pozniej z niego zejsc teraz mam ombre juz duze odrosty ale nie widac tak mocno:-) i niewiem co z tymi wlosami mam poradzic.