Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@quchasia farbujesz wlosy? Ja ostatni raz farbowałam w marcu. Też mam odrost, ale mój G mi nie pozwala farbować. Nie wiem czemu, ale kategorycznie mówi NIE. Życzę udanej zabawy ;-)
Jestem strasznie głodna, ale nie mam pojęcia co sobie zjeść. Najchetniej to bym zjadła jakiś makaron z super sosem i krewetkami. Ale G w pracy, a tylko on takie pysznosci potrafi zmontować. Moj kucharzyna kochany![]()
Dziewczyny czy Wy tez panikujecie jak dzidzius w brzuchu jest spokojny? Dzis odczułam parę kopniaczkow tylko (zwykle jest ich sporo więcej), a ja juz sie denerwuje. jeszcze Sniła mi niezyjąca od kilkunastu lat babcia ze wyciągała ręce w kierunku mojego brzucha - a ja juz sobie w glowie glupoty układam. Wolę te mocne kopniaki.
Więc poprosiłam o rezerwację do jutra i dziś wieczorem go pokaże mojemu G. Mam nadzieję, że mu się spodoba, bo generalnie co do łóżeczka to na wszystkie krecil nosem jak już coś znalazłam. I w ogóle sprzedają z materacem, ciekawe w jakim stanie materac. No ale jeśli mało używane to chyba nie musze kupować nowego, jak myslicie??? ;-) Zrobiłam obiadek, a raczej podsmażyłam te mielone, co G wczoraj przyniosł i do tego zrobiłam puree oraz surówkę z pora, marchewki, selera i majonezu. Pyszota.
Byłam dzisiaj przed południem w naszym mieszkanku, pomierzyłam ściany, rozrysowałam na kartce po swojemu i mam jeden problem. Za mała sypialnia do tych mebli co mamy haha.. W sensie bedzie meeeega ciasno
. Idę się chyba przespać troszke. Miłego wieczoru ;-)
Ale z drugiej strony... co jest ważniejsze?
i znalazlam domowe sposoby jak nie przejdzie przez 5dni to pojde do lekarza.
Wam mauski zycze milego i spokonego dnia