Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mam takie chocki czesto z 11latkiem ...pizdnie gdzies plecak pozniej szuka nie ma no!! Mamoooooooooo! gdzie moj plecak...a co mnie to obchodzi ? jak zuciles tak masz. Rozerwal nowiusie spodnie na kolanie... kup mi takie same..coz bedziesz w takich chodzil...ale koledzy sie beda smiali.. .a co mnie to obchodzi ?;-)
bo ja do cierpliwych istot nie należę ;-)
I się wkurzam, a powinnam może własnie olać? 
Jestem w lekkim szoku wczesnie Ci to ktg zaczeli robic![]()
mój jak zacznie się ruszać to tylko sycze z bólu. Wkłada te swoje kulasy wszędzie gdzie popadnie, czasem tak mocno, że mam wrażenie, że mi skórę rozerwie. Musze trzymac ręką miejsce w którym się wybrzusza, bo boli jak nie wiem.
Choć oczywiście wolę jak się rusza i boli niż jakby miał nagle przestać :-) Ponarzekam, ponarzekam, ale w gruncie rzeczy jestem zadowolona ;-)
pokazał się od tej lepszej swojej strony ;-)
Z tymże nawet jakby mój syn tak zrobił, to ja mam lepiej niż ona - bo mi po prostu zrobią cesarkę. A moja mama rodziła naturalnie. Ja miałam dodatkowo nogi na kokardkę i jeszcze rękę przeplecioną przez nogi
Tzw. ruska ósemka
Zemdlała z bólu to dostała z plaskacza by pchać...
brrr....
jeszcze dzis zrobilam paczusie z serkiem homogenizowanym tzm Maja ciasto robila a ja smazyla ale miala frajde
a wyszly pycha
pozdrawiam przespanej i milej nocki

Dżizys, w tamtych czasach ccesarek nie było?? Aż mi się słabo zrobiło, naprawdę.
Chwycę się w miejsce gdzie nogę wyciąga albo głowę, przyciski lekko, to przestaje. A przynajmniej nie naciąga mi tak bardzo brzucha wtedy. W ogóle kręci się między pozycją głową w dół a w poprzek z głową z lewej strony. I tak w kółko. Wyciąganie się w poprzek to masakra jest...