Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
buuuuuuu jak ja mam odstawic slodycze ja nie potrafie!!
ale to troche pracy wymaga i jeszcze odkurzyc musze

. I pomyślałam, że niektórzy to się za dobrze mają
. A ten mocz badany po tym śniadaniu miałaś? Czy wcześniej?
. Prasowanie zostawiam sobie na przyszły tydzień.
niebede juz jadla slodkosci do konca ciazy to i mniej przytyje
Powiem wam ze jakos slabo sie czuje ledwo patrze na oczy ale spac mi sie nie chce i kreci mnie w jelitach i ogolnie to oslabiona jestem
a tu obiad trzeba zrobic....

Ale to pewnie przejściowe. Powiem Wam, że u mnie w okolicy cięzko z dobrym, świeżym mięsem, muszę pchac ise do miasta w korki i z lenistwa i braku czasu mi się po prostu nie chce... i często kupuję paczkowane mięso w Auchan - bo i tak zakupy tam robię... no i to mięso to takie średnie jest niestety i odechciewa mi się gotować też przez to... Kupuję zwykle więcej i mrożę... a jak mieszkałam u rodziców jeszcze na pradze w W-wie, miałam bazarek pod nosem ze świeżym mięsem i praktycznie co drugi dzień świeże mięsko czy rybę się kupowało i ten obiad był super... teraz taki przeciętny mi się wydaje, bo wiem jakiej jakości mięso w nim jest
ech... szkoda, że nie mam gdzieś po drodze jakiegoś super mięsnego 

zobaczymy jak pojde do lekarza co powie ale slodycze odstawiam i tak jak piszecie mniej kg bedzie
A ja polezalam chwile i przeszlo mi zrobilam roladke miesno i mam juz obiad z glowy a taki pyszny ze zjadlam kawalek ale pojde po Maje i jak wrocimy to zjemy razem
taki dobry pomysl na obiad a ja zapomnialam o tej roladce tesciowa mi przypomniala
do tego surowka z czerwonej kapusty maz tez uwielbia :-)