Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ostatni posiłek przed spaniem jakieś 2-3 godziny (zależy jak ciężki). Żołądek też musi mieć czas na strawienie tego. A do tego czasu organizm czuwa, a nie przełącza się na odpoczynek. Ale Ty w tej sytuacji jesteś usprawiedliwiona
.
A mamy starszych dzieci coś tam zawsze mogą podpowiedzieć albo po prostu sobie przypomnieć.
.
.
Pranie, mycie garów z wczoraj, odkurzanie, spakowanie torby, prasowanie rozmiaru 62 i przygotowanie sobie spisu rzeczy z Allegro, które musimy kupić jak najszybciej dla Witka. Jutro wypłata mężą
. Lecę.

Szkrabek, ja też podkładam folie pod deskę, ale łudzilam się,że może masz inny patent na to. Czytałam na jakimś forum, to niektóre laski pisały,że im się nic nie skrapla, w sumie niemożliwe, ale...?
Gruba decha jak stół dębowy + gąbka i materiał - nic tam nie przecieknie... ;-) Ale deska chłonie... więc coś za coś. Ja niestety patentu nie mam, ale dopiero co żelazko dostałam, więc będę czytać i się edukować w temacie :-)Zozzolka, nikt nie broni rozmawiać o kupkach :-). W ogóle zaraz utworzę odpowiedni nowy wątek na forum. O opiece nad naszymi dzidziami. Jak to tak... jeszcze bez niego jesteśmy... Niech przyszłe pierwsze mamy już czytają co je czekaA mamy starszych dzieci coś tam zawsze mogą podpowiedzieć albo po prostu sobie przypomnieć.
masakra.
:-) wstałam tylko raz na siku - to muszę gdzies w pamiętniuku chyba zapisać
Ale wszystkie moje objawy przeszły :-( Byłam już na szybkim spacerze, uprałam wykłądzinę w sypialni, zupa się gotuje... Tylko nadal plamię... zaraz znów na izbę jedziemy - ech
siedzenie na twardym krześle mnie czeka... odezwę się po!