marcysiaa83
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny. Wyrzucilam z siebie żale i trochę mi lepiej. Postaram się spokojniej do tego podchodzić 
Co do libido... Dla mnie może nie być seksu na razie :/ mąż nie bardzo szczęśliwy z tego powodu. My dostalismy zielone światło od gin już w tamtym miesiącu ale tylko raz był seks :/// coś mnie nie ciągnie i zazdroszczę tym z Was, którym się chce. Przynajmniej mężowie zadowoleni będą

Co do libido... Dla mnie może nie być seksu na razie :/ mąż nie bardzo szczęśliwy z tego powodu. My dostalismy zielone światło od gin już w tamtym miesiącu ale tylko raz był seks :/// coś mnie nie ciągnie i zazdroszczę tym z Was, którym się chce. Przynajmniej mężowie zadowoleni będą
dzisiaj jestem nietomna , plus taki tylko ze w koncu puscilo. Nie wiem jak na was ale na mnie ten cholerny padadol wogole nie dziala , tyle tabletek zjadlam ze teraz sie boje czy aby nie zaszkodzilo dziecku :-(. Nagorsze jest to ze na zaden inny lek nie mam tutaj szans, panadol to finski ulubiony lek, boli Cie noga, reka, bzruch ,dupa czy upier...dzieli Ci reke qzwa PANADOL!!!!!!!!! 

ja biorę Febion mama i patrząc na skład nic rybiego nie wpada mi w oczy...same witaminy, tylko właśnie omega-3 brak... albo po prostu w aptece zapytaj.