zozzolka
Fanka BB :)
Quchasia chybs tak bo ta dziewczyna miala lot ok 2h z Anglii.
Ja biorę cheparyne co mi tylko trochę odchylenie wyszło i to do konca ciąży juz.
Domi_polka ze sie nie balas z takim swirem gadać, mialam na osiedlu takich ale szerokim łukiem ich omijalam, bo nigdy nie wiadomo co ma w głowie.
Mi wyszed niski poziom glukozy, a obstawialam cukrzycę tak sie zle czuje po sni,dsniu bajbardziej, mam przed 75, po 111.
Wogole z krwi mi wyszly tez dziwa ale nie wiem czy to nie w normie w ciazy.
Ja biorę cheparyne co mi tylko trochę odchylenie wyszło i to do konca ciąży juz.
Domi_polka ze sie nie balas z takim swirem gadać, mialam na osiedlu takich ale szerokim łukiem ich omijalam, bo nigdy nie wiadomo co ma w głowie.
Mi wyszed niski poziom glukozy, a obstawialam cukrzycę tak sie zle czuje po sni,dsniu bajbardziej, mam przed 75, po 111.
Wogole z krwi mi wyszly tez dziwa ale nie wiem czy to nie w normie w ciazy.
To niestety nie pierwszy raz wiec doskonale wiem z czym sie to je. Dieta jak dieta do wszystkiego idzie przywyknac
Na prawde myslamam ze tym razem mnie ominie
Boje sie ze mala bedzie wielka jak chlopcy , ale z drugiej strony dlaczego glukometr pokazuje ok nawet po sporym posilku
(juz 2 razy mialam wczesniej wywolywany) ps. cudownie ze masz mame na wsi , bardzo zazdroszcze Ci ze masz taka odskocznie .
Co Ty inkubator jestes ....mama bedziesz ..meza to bym opieprzyla zdrowo ze nic nie powiedzial. 

a w poprzedniej ciąży przybrałam w sumie 10... nie wiem czemu teraz aż tak dużo...