mi w ciagu kilu ostatnich dni bardzo wyraznie urosl brzuszek. Mam wrazenie, ze po prostu z dnia na dzien robie sie wieksza i wieksza
też mam takie wrażenie, ze rosnę w oczach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi w ciagu kilu ostatnich dni bardzo wyraznie urosl brzuszek. Mam wrazenie, ze po prostu z dnia na dzien robie sie wieksza i wieksza
MUSI zadziałać! 
Na szczęście odbyło się to tylko raz i był spokój.
ograniczyc tluszcze , surowe owoce i warzywa. Zobaczymy , ale juz czuje sie spokojniejsza, pol nocy nie spalam juz takie wizzje mialam ze ehhh. Za tydz znowu mam zrobic to badanie.Dziewczyny nie bagatelizujcie swedzenia , mi sie nie zaczelo od rak i stop tylko od brzucha i pod pachami 

Wszystkie odcinki. Ja oglądam. Oglądam i płacze to ze smutku to z radosci ;-) I tak trochę z sentymentu, bo na tym oddziale leżał po porodzie mój Tymek, ci sami lekarze i polozne się nim zajmowali, na tym oddziale personel to anioły, naprawdę. Fajnie, że pokazują ich pracę i prace tych Maleństw, żeby dojść do zdrowia. Tymek tez kilka razy zerkał, bo mu mówiliśmy, że on też tam leżał, w takim łóżeczku, z taką sloniową trąbą do oddychania
Pokazałam mu zdjęcia w albumie to uwierzył, widać, że zaskoczony był, że prawie jakby to on był w tv
bo na zdjęciach tak samo wyglądal :-)
Nic mi nie jest, tylko to duszenie w gardle i suchy kaszel, szczególnie wieczorem (teraz).