askw12
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, dzisiaj zaczał mi sie juz 30 tydzien
Tak sie ciesze ze ta ostatnia dekada juz tylko przede mna
To juz tak blisko ale jeszcze troche. I dowiedzialam sie ze moj maz opusci mnie na ponad miesiac bo wyjezdza do pracy za granice
Trudno, aby zdazyl wrocic przed rozwiazaniem
Tak sie ciesze ze ta ostatnia dekada juz tylko przede mna
To juz tak blisko ale jeszcze troche. I dowiedzialam sie ze moj maz opusci mnie na ponad miesiac bo wyjezdza do pracy za granice
Trudno, aby zdazyl wrocic przed rozwiazaniem
Moja teściowa jest całkowicie inna niż moja mama, wkurzała mnie takim rozkazywaniem (mój mąż też taki był, ale po jakimś czasie go tego oduczyłam), takim podejściem że wszystko wie lepiej. Ale teraz po czasie trochę inaczej to odbieram. Całkiem fajna mam teściową :-) A prania czerwonych ciuszków z resztą, pewnie jasnych i błękitnych, nie skomentuję
a to co kupilam to zaraz na zakupowy fotke wstawie:-) teraz odpoczne poleze dzis mam pyzy na obiad bo nie chce mi sie nico robic no a wieczorem prasowanie ciuszkow ale to na siedzaca:-)
...Jeszcze grypa jak grypa ale mam tak zawalone zatoki ze hej...i ja zawsze wtedy lzawie. Staram sie chociaz czytac co na forum ale mam qrde wszystko rozmazane ...dopiero dzisiaj jako tako :-(ehhh nadrobie w weekend mam nadzieje
buzkaaaaa Laski!!!