Hejo. My dzis mielismy dzien na zakupach. Bylismy ogladac szafy no i znalazlam duza szafe dla Oskarka i wysoki regal z polkami wiec na dniach kupimy, jak wieksze auto pozyczymy bo transport 50euro to ich wysmialam, a to tylko ok 12km...??? Masakra jak drogo. No a szafa z regalem to koszt 230euro wiec w miare ujdzie i kolorystycznie pasuje do szafki z przewijakiem ktora mamy. Kupilam dzis obraz na sciane z dinozaurkami dla Oskiego, taka mate na przewijak gruba nieprzemakalna i rolety do duzego pokoju na 3okna bo tam mamy az 3okna. Jutro kupimy chyba karnisz i bede mogla firany z zaslonami wieszac jupi.
Piotrusiowa i jak dzidzius znosi czas po szczepieniu?
Gosia uff to dobrze ze polecialo mleczko w koncu z cycusia. Trzymam kciuki zeby wiecej takich akcji nie bylo.
Justa dokladnie tak jak Gosia mowi, nakladki wyparz i heja. Ja tez od urodzenia mlodego tak go karmie przez te nakladki, bo sutka nie umial zlapac, a tak je do dzis przez nie i jest fajnie

a jak czasami nie chxe mi sie przykleic do cyxusia to trzymam ją i przystawoam mlodego i jak zaciagnie to juz pozniej puszczam reke bo sie trzyma. Powodzenia!
Zozzolka trzymam kciuki za udane spacery z dwojka maluchow.
W poniedxialek sciagnelam mleczko zeby moja sis mogla nakarmix mlodego i sciagnelam 160ml z obu piersi, Oski to zjadl a pozniej wolal nadal wiec jeszcze troche cyca wypil, masakra jaki glodomor

Jak poszrdl spac dzis po 19 tak wstal po 23, dalam mu cyca i spi juzz wiec tez uciekam spac bo jutro mam urodzinki i chce byc wyspana

) spokojnej nocy!