reklama

Mamy lipiec 2013

Ewelina no niby wieloraczki pojawiają się co drugie pokolenie, a w mojej rodzinie i rodzinie mężą już 3 pokolenia wstecz były bliźniaki i na razie cisza. Może to cisza przed dzieciaczkową burzą kto wie :-D

reklama
U mnie z czasem licho. Rano starszego do przedszkola prowadze i niby mam 5h z malym, ale posprzatac, ugotowac obiad, nakarmic w miedzy czasie sama cos zjem i kurde okazuje sie ze juz 13 i trzeba po starszego odebrac, a potem znowu bieganina. Wieczorem to dopiero po 9 mam czas. Chlop moj jezdzi na tirach wiec w domu co weekend a nawet co drugi wiec mi go brakuje...

Powiedzcie mi czy Wasze dzieciaczki juz raczkuja?
Ja juz odstawiam malego od piersi bo sam to on na pewno nie zrezygnuje, wiec teraz moim zdaniem u nas jest dobry moment. Zwlaszcza ze zaczynam szukac pracy.

moonaza U mnie tez wiecznie mało czasu choć mam tylko jedno dziecko i psa, ale moje dziecko jest bardzo towarzyskie wiec mało mam czasu na resztę zajęć. Co do raczkowania Mikołaj jest wcześniakiem urodzonym w 36tc i generalnie rozwija się zgodnie z wiekiem skorygowanym, zaczyna układać się do raczkowania, ogólnie bardzo dobrze się przemieszczać pełzając:-)

Tak z tym czasem to masakra. My się jeszcze remontujemy, sprzątania dużo, a z organizacją ciężko.
U nas Laura próbuje podnosić pupę do góry i utrzymywać się na kolanach, śmiesznie to wygląda.
Teraz ma etap leżenia ciągle na brzuszku i uderzania stopami o podłogę, tak jakby pływała.

reklama
Ja jestem ze slaska, mala miejscowosc niedaleko Katowic.

Moj maly jescze nie raczkuje, ale po malutku sie zbiera. I smiesznie to wyglada bo jak chce sie do czegos dostac to wstaje jakby do raczkowania, buja sie i rzuca sie na zdobycz hehe

Czy Wasze dzieci mialy moze jakies problemy z napieciem miesniowym? jesli tak to czym to sie objawialo bo wiele dzieci moich znajomych ma z tym problem i zastanawiam sie czy to faktycznie tak wielkie problemy bo jednak kiedys sie o tym nie slyszalo czy jednak za duzo fizjoterapeutow, ktorym chca zapewnic prace.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry