reklama

Mamy lipiec 2013

Małgosiu ale pytasz o spacer i ogólnie? na spacer kremuję tylko gdy mocno świeci słonko bo małego szybko łapie, a w domku to zawsze wieczorem po kąpieli smaruję małego cetaphilem.

reklama
Małgosia tak daję codziennie D+omega3:-) daję normalną dawkę tz400 ale pediatra mi mówiła że teraz powinno się dawać 600 takie są nowe zalecenia z tym że jeszcze nie stworzono takich dawek w jednej kapsułce :-D

Ostatnia edycja:
A dziękuję, jutro robię zakupy:-)
Dziewczyny gdzie jesyescie?
My jutro na szczepienie idziemy. Zobaczę czy lekarka nas dpusci do szczepienia, bo mala Zu kaszle i ma katar. A Wy juz po wszystkich szczepieniach?

Witam się chociaż nic nie piszę zaglądam i was podczytuje
My mamy szczepienie teraz dopiero na roczek,
W poniedziałek idziemy na badania oddać krew i mocz po tej ospie chociaż mamy jeszcze kilka krostek ale odpadają. A i mamy iść na ważenie i mierzenie po chorobie.

reklama
Hej, jestem i ja:-)

My smarujemy buzię wieczorem Niveą i czasami w ciągu dnia ziajką bo mała strasznie się ślini i ma krostki potem na brodzie.
Vit D też daję codzienne, czasami zapomnę, ale żadko:tak:

Od dzisiaj w Carrefurze jest mleko Bebiko 800g za 29 zł w promocji. A pampersy za 88 zł w netto megapaki i w Piotrze i Pawle za 29 zl:-)

Viv a zauważyłaś żeby mały przy ospie jakoś mniej jadł? My też kolejne szczepienie dopiero jak Laura będzie miała rok.

Tuśka jak u Cibie nastawienie do powrotu do pracy to już niedługo:szok:

Małgosia ja szczepiłam na pneumokoki.

Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry