Ewelina245
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Wisnia śliczna Bulinka:-)
Prija0 jak podróż? Jak się Juleczka czuje?
Tuśka wyobrażam sobie co czujesz. Daj znać później jak mały zareagował na nową sytuację.
Pierwsza impreza urodzinowa, no szok jak to zleciało.
Małgosia widzę, że pełen optymizm dzisiaj od Ciebie bije
Ja puszczam małej na youtube świnki trzy i gdzie jest nemo też lubi oglądać. A w ogóle to ona mały kinoman jest hehe. Jak leci jakaś reklama to potrafi mnie nawet przesuwać żeby tylko zobaczyć.
Jeszcze tydzień i jedziemy na wakacje. Już się doczekać nie mogę. Ciekawe jak Laura zareaguje na nowe otoczenie.
Miłego dnia.
Wisnia śliczna Bulinka:-)
Prija0 jak podróż? Jak się Juleczka czuje?
Tuśka wyobrażam sobie co czujesz. Daj znać później jak mały zareagował na nową sytuację.
Pierwsza impreza urodzinowa, no szok jak to zleciało.
Małgosia widzę, że pełen optymizm dzisiaj od Ciebie bije

Ja puszczam małej na youtube świnki trzy i gdzie jest nemo też lubi oglądać. A w ogóle to ona mały kinoman jest hehe. Jak leci jakaś reklama to potrafi mnie nawet przesuwać żeby tylko zobaczyć.
Jeszcze tydzień i jedziemy na wakacje. Już się doczekać nie mogę. Ciekawe jak Laura zareaguje na nowe otoczenie.
Miłego dnia.
Prawie się spóźniłam na samolot, weszłam 10min przed planowanym odlotem. W ogóle do teraz jestem umęczona. Biegłam z bagażem, torebką i wózkiem, dziś mam zakwasy. Lepsze niż aerobik
Koleje straszne na tym lotnisku a jeszcze Julka mi się darła tak głośno że ją całe lotnisko słyszało i tylko mama i mama. W pewnym momencie jak Pani powiedziała że zabiera płyny do zbadania, Julka się darła była 6.05 (odlot 6.25) to się rozpłakałam. Nie wiedziałam czy Julke uspokajać, czy dzwonić do męża żeby nie odjeżdżał... W samolocie też na tyłku usiedzieć nie, katar jej leciał z nosa, wytrzeć sobie nie dała. Na kolanach więc nie mogłam się ruszyć, żeby po coś sięgnąć. Spać nie. Jeszcze mnie przed wylotem strasznie mdliło, chyba z nerwów. I jak tu lubić latanie samolotem