reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
rojku a jakiego masz białego jelenia ? w płynie czy w kostce ? bo ja mam w płynie i nie eiwem czy też moze się przydać do ran.

Znalazłam fajny kombinezonik dla Krzysia, dokładnie taki o jaki mi chodziło Product Detail | H&M PL
Trochę drogi, ale jak się zalogowałam na newslettera dostałam 25% na dowolny produkt, więc wychodzi niecałe 100 zł.

U mnie znów problem z hemoroidami, już chyba się nie pozbędę tego dziadostawa. We wtorek idę do mojego gina, może oon coś zaradzi. Straszny dyskomfort.

lapedhril ja biorę hormony w dawce 125 od początku ciąży, nie miałam żadnych dolegliwości. Podobno gorzej dla dziecka jest jak się nie bierze.

Kaskaleczna, to pozostaje Ci się wygrzewać i czekać aż przejdzie, a potem i winko i piwko będzie można :)

rojku jesteś niezawodna – lista super, na pewno z niej skorzystam.

Gusiak zdążysz się naoglądać tych cudów, które zakupiłaś. Na pewno są super :)

Wróciłam z rossmanna. Mam już kartę, zaraz ją aktywuję. Kupiłam dwupak chusteczek nawilżających Babydream, żel do kąpieli, wkładki laktacyjne, krem do buźki dla dzidzi, szczoteczkę i grzebyk do włosów, podkłady do przewijania, mydełko, pojemniczki do przelania do szpitala na szampon itp. Dokupiłam sobie śliwki i słonecznika. Teraz leżę i jem :) brzuch mnie ciągnie i mały skacze znowu tak intensywnie, ehhh.

marys25 no właśnie jest fajna opcja, że można zrobić normalnie spodnie rozsuwając suwak i zsuwając formę spodni, fajna sprawa :-) i wtedy można do fotelika

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry