reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej, ja też mam takie mocne kłucia w pachwinach. W poniedziałek to musiałam przystawać na chwilę na spacerze. Jeszcze nie bylam na usg, więc nie wiem czy wszystko jest ok. Do lekarza idę w środę 10 kwietnia.
Tak się cieszę, że znalazłam to forum, bo jak czytam, ze macie podobne objawy i obawy to lepiej na duchu się robi.

Czekoladka21 mi lekarz powiedział jak byłam w piątek, że mam torbiela na jajniku, to pozostałosc po jajeczku, ma się to wchłonąć mam oczywiście nadzieje. Ale powiedział, że mam się niczym nie martwić. I wtedy wykonał mi pierwsze usg, ale było widać tylko pęcherzyk. 12 kwietnia mam następną wizytę, ma bić sreduszko, dostane skierowanie na badania.

Czekoladka21 mi lekarz powiedział jak byłam w piątek, że mam torbiela na jajniku, to pozostałosc po jajeczku, ma się to wchłonąć mam oczywiście nadzieje. Ale powiedział, że mam się niczym nie martwić. I wtedy wykonał mi pierwsze usg, ale było widać tylko pęcherzyk. 12 kwietnia mam następną wizytę, ma bić sreduszko, dostane skierowanie na badania.

MOja siostra też miała torbiela, ok 10-12 tyg wchłonął się całkowicie, teraz jest w 20 tyg i wszystko jest w porządku. Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie wszystko było dobrze.

reklama
Mam tak samo, musiałam się zmusić żeby zjeść obiad. No ale co to za obiad sam filet z kurczaka, bo więcej się nie mieści. Ale za to bardzo dużo pije. Ale myślę, że smaki mi się zmienią :) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry