reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

witam dziewczynki ale cisza zapanowała wcześniej co weszłam to jakieś newsy a teraz cicho sza czyżby maagsiaa i justyna pojechały na porodówkę? U nas cisza z jednej strony bardzo już bym chciała przytulić małą ale rozum podpowiada niech jeszcze ten tydzień posiedzi. Męża nie ma wiec o randce mogę zapomnieć a po drugie ostatnio u nas nie zaciekawie. Jego ciągle nie ma ja sama w domu z moimi hormonami i co wieczór awantura i płacz że się nami nie interesuje;-(

reklama
Witamy sie i my:)

CHoroba nie daje za wygrana i niechce puscic,mam nadzieje ze do poniedzialku pusci bo jak nie to musimy do lekarza leciec.. P pojechal po zakupy a my jak zawsze lezymy, jestem tak zla na siebie ze szok, czepiam sie Mojego o wszystko az dziwie sie ze ma taka anielska cierpliwosc...chyba musze go przeprosic bo przesadzam.
Mamy bardzo silne bole w dole kregoslupa jakby prad przechodzil i silnie pobolewa brzucho. Synek od ranca wariuje co mnie cieszy.

Hej. My w szpitalu, zdaniem lekarza wody mi nie odeszly, szyjka miekka, krotka, rozwarta. Lezymy na patologii i mamy czekac na skurcze lub odejscie wod. Mam nadzieje, ze to kwestia godzin, bo nienawidze szpitali!
W 6tyg trafilam na patologie i teraz leze w tej samej sali, na tym samym lozku, co wtedy :p

Justynka, co u Ciebie? :-)

Natalia uważam,że już po tygodniu na krótki spacerek możecie się wybrać :)

Dziś w nocy Maluch narobił mi strachu.
exclamation.gif

Nie wyczułam nawet jednego kopniaka, co było dziwne, bo w nocy bywa żywszy niż w ciągu dnia.

Gdy wstałam postanowiliśmy z M, że jak do południa się nie uaktywni to pakuję rzeczy i jedziemy do szpitala na kontrolne ktg.
Jednak Maluch od 13 nadrabia noc, co mnie bardzo cieszy
heart.gif

Więc jesteśmy w domku, a torby dalej nie pakujemy, mimo iż wszystko leży w łóżeczku naszykowane :)
Wystarczy tylko wrzucić to torby ;)

reklama
Do góry