reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Witam sie o normalnej porze :)
U nas bez zmian bol jest, i naprawde czuje ze juz nieweile chwil zostalo by prztulic naszego Maluszka :):):)
Jestem wkurzona na mojego P bo grzebal cos wczoraj przy lodowce i co?? Zepsul ja wrrr, akurat teraz, no ale coz i tak mielismy kupic wieksza wiec dzis bedzie musial to ogarnac.... Oczywiscie on nie nawidzi sam jezdzic lubi jak ja jezdze z nim ale za kare pojedzie sam :)
Sniadanko, pranie wstawilam Malego (ostatnie) i nosidlo tez piore...
Takze dzis cos pozytecznego zrobie:)

reklama
Agaa to ja mam tak samo cały dzień czekam na męża po to żeby podać mu obiad i usłyszeć jaki jest potwornie zmęczony i musi się połozyć ciągle gapi się w tv lub ostatnio coraz częściej gra, w ogóle właściwie to mam wrażenie, że nie mam z nim o czym gadać ostatnio więc dziś nie wyszłam jeszcze z sypialni a gdy wchodzi żeby spytać co mi jest to odpowiadam, ze zachowuje się dokładnie jak on jak mnie o coś nie spyta to sama nic nie powiem, ale nie ma co oczekiwać cudów oni nie mają pojęcia co mamy w głowach teraz przed porodem. I masz pewnie rację że ostatnie zostaniemy na tym forum, tez wolałabym znac date cesarki jeśli już ją mam mieć i strasznie jestem ciekawa ile ten mały przybierze na wadze skoro w miesiąc 1300 gram ech i och dziewczyny
Rojku życzę żeby mała wyzdrowiała jak najszybciej ja to nawet chciałam żeby mój przedszkolak teraz przychorował wolałam teraz niż później, a tu jak na złość pewnie choróbsko, które i tak go dopadnie odezwie się w grudniu :)
dehaira gratuluje:) super tak słyszeć codziennie, że komuś rodzi się maleństwo:-):-):-)aaa i jeszcze dodam, że pani doktor zasugerowała, ze jednak mogę rodzić sama biorac pod uwagę że pierwsze dziecko urodziłam sn z wagą 4330, ale ja wolę cesarkę niż popękany tyłek i krocze. Jeśli ten mały będzie większy po co mam ryzykować że mi się zaklinuje... umarłabym chyba

Ostatnia edycja:
ale jestem zla o ta lodowke jakby malo bylo wydatkow teraz brrr....Maly startuje z imprezka w brzusiu, nic sobie nie robi z tego ze ja az nieraz podskakuje.. wiec zostaly nam pelne 3 tyg, do terminu z usg bo termin z om na jutro...

reklama
Do góry