Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez mialam jechac rodzic ale zalezy od tego co napisze ci na skierowaniu:
ja mialam "nadzor nad ciaza prawidlowa" i za przeproszeniem dupa, czekamy.
Hej Kochane! :-) Pisze, bo mam chwilke spokoju :-) Milenka ma straszne bole brzuszka, mamusie powiedzcie czy macie jakies sprawdzone sposoby na ta dolegliwosc?
Nie moge patrzec jak Mala sie meczy ;(((((
Poza tym wszystko super, bylismy u tesciow pol dnia, natomiast jutro planujemy leniuchowanie i spacerek jak bedzie fajna pogoda :-)
Piszcie co tam u Was! :-)
nie myslalam, ze skurcze to taka tragedia bedzie. poki nie pojawily sie parte to myslalam, ze umre później nie bylo duzo lepiej, ale jak wiecie kazdy inaczej odczuwa bol i na pewno wasze porody beda lekkie
lefkowa graaaaaaaatulacje. Najważniejsze że masz to już za sobą maagasiaa ja słyszałam, że ciepłe okłady na brzuszek potrafią zdziałać cuda ale to pewnie zależy od przyczyny.
Lefkowa gratulacje serdeczne,z porodami to tak jest nie ma łatwych porodów i to co nas czeka to bez wątpienia nie będzie miodzio, maagsia a próbowałaś podawać małej delikol?? słyszałam ze jest rewelacyjny a i moja siostra teraz małej dawała i obyło się bez bóli, mała kupki ładnie robiła bąki puszczała spróbuj