reklama

Mamy listopad 2013

Hej ja Was wszystkie regularnie czytam, ale przez pracę muszę dużo nadrabiać i zanim doczytam do końca, to zapominam co chciałam komu napisać:) Więc zazwyczaj jednak biernie przyglądam się życiu forum, a szkoda, bo chciałam działać aktywnie... ale to dam rade chyba dopiero jak pójdę na zwolnienie...
U mnie zmęczenie nie mija, od 21 już ledwo stoję na nogach. Kiedy nareszcie dostanę jakiś zastrzyk energii? :-D

reklama
Nie moge usnac kurde leze i mysle o wszystkim i niczym :/

Kinga- moze ci sie wydaje... Zmeczona tez napewno... Zreszta i tak narazie na topie nasze dolegliwosci;)

A gdzie Meago??

Ja ciagle nie moge zapomniec wizyty mam przed soba obraz tego ekranu i kazdego momentu ogladania maluszka tak super go bylo widac:)

Kamilka widziałam przed chwilką Twoją Kruszynkę:-) Piękności:-)

Kinga, a ja Ciebie rozumiem. Pamiętam, że na styczniówkach 2011 też miałam takie odczucia jak Ty teraz, ale potem zdałam sobie sprawę, że miałam trochę mniej czasu na forum niż inne dziewczyny, a poza tym targały mną huśtawki nastrojów.

No dzisiaj zaliczyłam w końcu wizytę u mojego ukochanego ginka, opiszę ją jutro na odpowiednim wątku, wstawię też zdjęcie. Trochę zaskoczył mnie rozmiar Fasolinki, bo dużo się różni od tego pomiaru z poniedziałku, ale jak wspomniałam jutro opiszę, bo teraz padam.

W sumie wpadłam do Was, aby pochwalić się moim szczęściem:-) Mój ukochany synek powiedział dzisiaj do mnie KOCHA MAME, a potem MAMA KOCHA JA:-) W zeszłym tygodni latał i krzyczał MOJA MAMA, a dzisiaj wyznał mi miłość:-) I ogólnie jak wróciłam z wizyty gramolił się mi na kolana i całował. No po prostu uwielbiam tego smyka:-)

Dobranoc:-)

gdynianka słodkiego masz tego synka:)
dziewuszki, ale Wy szybko piszecie. kilka stron do przewertowania :-) i tak codziennie. mi od kilku dni coś się poprzestawiało, a mianowicie na początku przez dłuuugii czas zasypiałam w ciągu dnia-na stojąco. a jak już zegar wybijał 21, to ja już spałam w najlepsze. a od 4 dni chodzę spać po 23, a zdarza się nawet koło północy! co prawda wstaję koło 9.30, ale wcześniej jak tylko mogłam, to też tak wstawałam:-D to moja pierwsza ciąża, więc mnie zaskakuje. mam jeszcze do Was pytanie, bo nasłuchałam się od koleżanek, że w ciąży lekarz powinien zrobić badanie piersi. prawda to? bo ja zaliczyłam już kilka wizyt i mój gin nawet słowem o tym nie wspomniał. potrzebne takie coś w ogóle?

Cześć dziewczynki :)

Dzisiaj idę na wizytę mam na 12:) Już nie mogę się doczekać.

Wczoraj byliśmy z mężem po stołki do naszej nowej kuchni. Zmeczona byłam i odrazu padłam do łóżka:)

To moja druga ciąża, ani w pierwszej, ani w drugiej nie miałam badanych. Przed ciążą i po ciąży tak, ale w trakcie nie.

Dziewczyny, jakoś nie czuję tej ciąży, poza bólem piersi w nocy jak wstaję do małego, to noc mi nie jest. NO i oczywiście ogromnie wzdęty brzuch. Spotkałam wczoraj koleżankę, która wiedziała, że się staramy, ale nie wiedziała, że jestem w ciąży, podeszła do mnie i pyta się, czy gratulować, bo z dala widziała brzuszek. Nie wiem, czemu tak teraz "puchnę". Z Antkiem to dopiero a 18 tyg miałam mały brzuszek, a teraz to masakra jakaś...

Maddlena mam to samo:) brzuch mam, jakby mi się cała woda z organizmu tam zatrzymała. jeszcze trochę, a w pracy w fartuch się nie zapnę :-D
bylam dziś na badaniu krwi. 4 ampułki mi ściągnęli. krwiopijcy :-D a wyniki dopiero w środę. miłego dnia wszystkim :)

Dzień dobry, Dziewczyny!
maddlena i Jolka6621 ma dokładnie to samo! Brzuch jak balon i żadnych jeansów nie wcisnę!
Piersi tez nie miałam badanych, ani przez jednego lekarza ani drugiego, a w karcie ciąży widziałam, że jest takie badanie i miejsce na wnioski z niego. No ale miałam robione niedawno usg piersi, więc nawet o to nie pytałam.

Witam kochane
Ja dzisiaj od rana mam mdłości, mam nadzieję że już nie długo przejdą.:-(

wiecie co dziewczynki, moze przewrazliwiona jestem,hormony itp..ale jakos dziwnie mi tu ostatnio, mam wrazenie , ze pisze sama do siebie;/albo poprostu przez to , ze pracuje za rzadko tu bywam..nie wiem..Ps. gdzie podziewaja sie dziewczynki z początku topiku,bo jakos mi tu pusto i samotnie sie robi...

Kochana ja mam takie samo wrażenie jak ty, nie wiem dlaczego :-(

reklama
Witam, w końcu zawitała do nas wiosna:-) Widzieliśmy z Misiem pierwsze krokusy:-)

Jolka co do badania piersi to mój ginek akurat zawsze bada piersi. U innych nie spotkałam się z tym, moja siostra z kolei chodzi do ginka, którego trzeba zawsze poprosić o to badanie.

Idę wstawić obiad, dzisiaj młode ziemniaczki z masełkiem i koperkiem, smażona rybka, surówka z kapusty kiszonej z marchewką i kefirek:-) Już mi slinka lecie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry