reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Maryś pochłonęłam wielką porcję, obiadek był naprawdę pyszny;-)

BabyPoznan a wiesz jak ja będę Tobie zazdrościć we wtorek;-) Bo mnie będzie czekać prawie 4 tygodnie do kolejnego spotkania z Kruszynką na usg;-)

Tak wstawiamy te zdjęcia z usg, a wyobrażacie sobie jak będziemy wstawiać zdjęcia naszych skarbów zaraz po urodzeniu:-) Ja już się nie mogę doczekać:-) I tego która pierwsza z nas urodzi... jaka będzie wtedy gorąca linia na bb;-)

No i chciałam Wam oficjalnie przedstawić przyszłego starszego brata - mój skarb Michałek z kwiatkiem dla Cioć w oczekiwaniu na prawdziwą wiosnę;-) IMG00032.jpg

Załączniki

• IMG00032.jpg
    IMG00032.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 40
My też juz dzisiaj po wizycie :) zmiana lekarza trafiona, w końcu doczekałam się jakichś badan, wyniki, które robiłam poprzednio, a w szczególności mocz, okazały się nie takie zle jak piszą w Internecie :P no i przy okazji widziałam Malucha :) lekarka potwierdziła, ze pójdzie po siostrze i w kwestii adhd :) i w kwestii pozowania do zdjęć :) wiec ,,żywy model,, mi się szykuje jak poprzednio :D czuje, ze wesołą brygadę będę miała w domu jak podrosna :)
Termin u tego lekarza wyszedł na 2.11 z om a z usg na 4.11 czyli idzie równo :) kolejna wizyta za dwa tygodnie, kolejne wyniki do odebrania i może zdjęcie do kolekcji też pstryknie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry