reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej. No i po wizycie. Opisze tutaj zeby kazdy doczytal bo wiem, ze nie wszystkie skacza po watkach. Wyniki moczu jednak okazaly sie prawidlowe tylko czystosc gorsza wiec dostalam globulki na 10dni. Poza tym poogladalismy Malucha, najpierw dowciapnie, co okazało sie niezwykle trudne bo nie chciał wspolpracowac. Potem przeszlismy na brzuszne i okazalo sie o niebo lepsze najprawdopodobniej z powodu mojej piorkowej wagi. Lekarka zrobila pomiary, Ja sobie troche poogladalam (ale zdjecia niestety nie dostalam), Maluch ma raczki i nozki, brzuszek i nosek, dlugosc ok 8cm plus nozki no i niestety, ale jeszcze nie wiemy jakiej plci jest Nasz lokator
smile.png
serducha nie slyszalam jeszcze ani razu, ale widzialam jak bilo, no i na dana chwile lozysko na przedniej scianie, co w poprzedniej ciazy nie mialo miejsca, jednak pocieszam sie tym, ze jako wielorodka i osoba dosc szczupla ruchy i tak poczuje wczesniej i juz nie moge sie doczekac
smile.png
(oczywiscie dopoki sa takie delikatne i slodkie bo pozniej to juz az sie chce urodzic tak dokuczajace potrafia byc te slodkosci)
wink.png

i kolejny dzień zleciał... mąż ma dzisiaj 30 urodzinki, niestety świętujemy osobno... :( wysłałam w piątek mężulkowi dowód rejestracyjny auta, mam nadzieje że jutro dojdzie, bo jak tak to przyjedzie po pracy do nas na weekend majowy.... oby doszedł... wysłałam najszybszym listem... :)
czuje się świetnie, nie mam już żadnych objawów ciąży... :) także czasami się zapominam, ... oby tak do listopada... :)

Gratuluje udanych wizyt;) ale fajnie sie czyta...

A ja mam dzis paskudny dzien... Najpierw die zdenerwowalam w przedszkolu.. Bo przyszlam stoje w drzwiach a pani wola Adasia ... Trzy razy.. Wkoncu zalapal.. Podbiegl do niej i potem do mnie... Wiec odwrocilismy sie Dowidzenia i ubieram mlodego.. Nagle leci pani i drze sie na Adaska.. Nie do konica zrozumialam o co chodzi i pytam dziecko a on no ze nie slyszalem pani jak mnie wola! Noszzz ku.wa to jest powod zeby sie drzec na moje dziecko.. Az sie do sciany przykleil jak on do niego wyparowala potem na piecie odeszla.. Jutro maz idzie na rozmowe!! Bo ja jeszcze sie telepie!!

Potem biegiem pojechalismy 50 km bo maz mial rozmowe :) moze cos z tego wyjdzie:) ale wracajac autostrada zjechalismy i juz normalna droga jadac z naprzeciwka jechala ciezarowka i cos z niej spadlo kamyk lub grys nie wiem ... Ale rozbilo nam szybe!!

Normalnie siasx i plakac tu w Niemczech taka wymiana szyby w mercu to 500 euro :/ ehhh

witajcie dziewczyny

no i mnie dopadło ... :-( gardło 4 dzień mnie męczy a wczoraj zaczęły się objawy grypy fatalnie się czuje i temp zaczyna mi spadać trochę się obawiam o dziecko :( co robic ?

a miałam iść dziś na badania krwi i nie wiem czy mi zrobią

Dzień dobry brzuchatki;-) Coś mnie dopadło i spać od 5 rano nie mogę. I coś się u mnie dzieje z bb, bo nie wchodzą mi żadne wczesniejsze strony, wyskakuje komunikat, ze strony zawierają niepożądane oprogramowanie z dzidziusiowo.pl. No, al trudno. Skupię się więc na tym co jest na ostatniej stronie.

Melonowa zdrówka życzę, śmigaj od razu do lekarza rodzinnego. Jesli boli cię gardło to absolutnie nie pij teraz herbaty z cytryną.

JustynkaNL super wieści, oby wszystkie nasze wizyty u lekarzy były dla nas szczęśliwe.

Kamilka aż mnie strzęsło, jak przeczytałam o tej babie. Jeśli tak się przy was zachowała, to nawet nie chcę myśleć jak się zachowuje wobec dzieci, kiedy nie ma w pobliżu rodziców. Normalnie mnie zmroziło.

dziewzyny wczoraj normalnie zasnelam w ciuchach taka bylam zmeczona maz probowal mnie zmusic do przebrania sie ale sie poddal i sam mnie przebral mowi ze nie bylo ze mna kontaktu tak spalam .
dzisiaj czeka mnie ciezki dzien muszcze porobic zakupy ispakowac pare rzeczy bo wyjezdzamy na weekend majowy aby odpoczac od dziadkow od ich wtracania sie i poucania w sumie to odpoczynek jest dla mnie bo jak jest maz to wszystko jest idealnie ale jak wyjezdza ciagle daja mi odczuc jaka jestem beznadziejna matka i zemnie dam sobie rady z 2ka dzieci:no:

melonowa szoruj do lekarza. On najlepiej Ci doradzi co mozesz brac w ciazy. A najlepiej w aptece powtorz, ze jestes w ciazy i czy aby na pewno te leki mozesz brac. Ja tak mialam karmiac mala, ze lekarz mi przepisal leki, ktorych brac nie powinnam:szok:
A na bol gardla- propolis, mleko z miodem.
Spadam do pracy, dobrze ze jutro znow wolne:-p

reklama
Hej dziewczynki :)
No właśnie, pewnie większość z was szykuje się na majówkę - a ja siedzę w pracy :dry:
Rano byłam już na pobraniu krwi i oddałam mocz i wizyta 7 maja, więc się wszystkiego dowiem. Martwię się tylko o ten mocz, bo oczywiście znów obudziłam się o 4, że pójść siusiu i to był ten mocz właściwy a potem jak wstałam o 6 to już był średni, ale co zrobić, skoro we śnie o tamtym zupełnie zapomniałam, że go trzeba wlać;p

Dzisiaj mam plan szybko się wyrobić i uciekać do domku :) I mieć chociaż 1,5 dnia wolnego.

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry