reklama

Mamy listopad 2013

reklama
gosiaczek128 kochana tulę i 3mam kciuki za to, żeby się wszystko ułożyło

Mama Kangura co do rodziny to współczuje. Można mieć inne przekonania, ale nie trzeba się z nimi obnosić i piętnować innych z powodu tego, że mają inne priorytety. Wiesz jakbyś była taka jak oni, to mogłabyś im wytykać powody, dla których to oni się mylą, ale nie ma sensu z takimi nawet dyskutować tylko cieszyć się własnym szczęściem :)

Bunny to 3mamy kciuki za ginka :)

Ja mam nawrot kataru i w końcu sobie kupiłam ten *spam* dla ciężarówek, bo kurcze ciągnie się to już ponad tydzień, a i Anielę zaraziłam i obie takie jesteśmy z nosami zawalonymi.

Witam po weekendzie :)
Gosiaczek- bardzo współczuję :( trzymaj się mocno
Bunny- czekamy niecierpliwie na wieści :)
widzę, że jest nas kilka młódek tutaj:-D i któraś(już zapomniałam nicku:eek:) studiuje to samo co ja, tylko jestem rok wyżej. kochana, co do mgr nie zastanawiaj się nawet, bo im dłużej się odwleka, tym gorzej później wrócić. ja mam na roku koleżankę, co już na 1 roki lic. zaszła w ciąże i żadnej przerwy sobie nie robiła. potem kolejna ciąża i teraz będąc na 4 roku ma 2 śliczne córcie i spokojnie daję radę z nauką i opieką nad nimi. głowa do góry:-)
dziś doszła mnie miła wiadomość- będę miała towarzyszkę na porodówce! moja najbliższa kuzynka też jest w ciąży i ma taki sam termin jak ja. aż miło:-) zazdroszczę Wam tych wizyt, ja jeszcze tydzień muszę wytrzymać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry