reklama

Mamy listopad 2013

Hej Dziewczyny, widzę, że z dnia na dzień piszemy coraz więcej:)
Gratuluję udanych wizyt i wzruszeń w trakcie USG. Ja jeszcze 6 dni czekania...
Wczoraj miałam fatalny dzień i nawet tu nie zaglądałam, przez cały dzień bolała mnie głowa i co gorsze dziś boli nadal. Cały czas jestem tak śpiąca. Przespałam cały dzień a po 20 zaległam pod kołdrą na dobre. Ciągle czekam na ten obiecywany przypływ energii i się doczekać nie mogę. Od jutra walka z pokojem dla maleństwa coś czuję, że wiele nie pomogę.
Kamilka nie zazdroszczę wczorajszych emocji i nagłych wydatków, sama się zdenerwowałam na to co Cię spotkało :/
Melonowa wątpię zeby Ci pobrali krew bo jeśli masz jakieś grypsko to wyniki wyjdą przekłamane
Bunny dobrze, że wyjeżdzasz na majówkę, przyda Ci się odpoczynek od takiego "wsparcia", miłego wypoczynku życzę
MamaKangura sama miałam problem z próbką do analizy, wstaję w nocy o 3 i 5 i od 2 dni się zastanawiałam który "zbierać" ;) w efekcie zapomniałam i oddałam ten z 7 rano, nie moja wina że biegam do łazienki w ciągu dnia co godzinę a w nocy co 3 :confused:

Mam nadzieję, że dziś głowa mnie przestanie boleć chociaż na osiedlu jest wielki remont podwórka i od 8 do 16 panowie tną kostkę brukową i idzie zwariować...
Miłego dnia Mamuśki:)

reklama
Hej dziewczyny

Ja zaprowadzilam adasia i wrocilam i weny nie mam:no:

Wczoraj nie moglam usnac bolal mnie brzuch i placy wkoncu wytrzymac nie moglam i wzielam paracetamol...
Pierwszy raz mam taka sytuacje z tym przedszkolaem bo ja jestem bardzo zadowolona i Adasiek tez... on nawet slyszecx nieraz nie chce ze jest wolne :eek:
Dzis jak maz tam podejdzie to wszystko sie dowiem:sorry:

?A pozatym sie ciesze bo zaczynam 2 trymestr:-)

Kamilka nie zazdroszczę wczorajszego stresu i nieprzewidzianych wydatków również. Mam nadzieję, że w przedszkolu wszystko się wyjaśni.
Melonowa dużo zdrówka życzę.
Gratuluję udanych wizyt, ja na swoją muszę czekać jeszcze 6 dni.
Mnie też czeka dzisiaj pakowanie. Jak już kiedyś tutaj wspominałam, jedziemy nad morze, do Sarbinowa. Już sama nie wiem, co spakować, co zabrać, bo ta pogoda jest taka przewrotna.
Gdynianka a jak tam Michaś w żłobku? Bo, że Ty tęsknisz, to wiemy, a mały jak?

Maddlena obawiam się kochana, że musisz zaopatrzyć się w coś ciepłego i kurtkę deszczową, bo jak zwykle na północy pogoda średnia. Ale od 4 maja ma być coraz lepiej, więc może kilka dni słoneczka i pogody ci się trafi :) Uwielbiam morze, ale na razie niestety się tam nie wybieramy

hej mamcie :)
spadam zaraz do fryzjera i chyba mocno włosy obetnę :D jak szaleć to szaleć :)
Dziś zaczynam 14 tydzień :-)

maddlena dziś świeci u mnie słońce więc w Sarbinowie raczej też, ale niestety wieje od morza a na tą chwile wiatr zimny :(

Maddlena stwierdzam, że moje dziecko to mały "zdrajczyk" i szybciutko zapomniał jak było fajnie z mamą w domku;-) Do żłobka chodzi bardzo chętnie, widać, że lubi tam być. Wczoraj jak go odbierałam opiekunka powiedziała, że na 100% jest to dziecko, które szybko adaptuje się do nowych miejsc i sytuacji. Jedyne co to nie za bardzo ma tam czas zjeść (ciągle wstaje podczas posiłków i śmiga do zabawek), absolutnie nie chce leżakować (ale mam nadzieję, że zacznie), no i nadal zabiera dzieciom zabawki. Wczoraj podobno zrobił małe przedstawienie, stanął przed lustrem zaczął całować swoje odbicie, potem puszczać do siebie oczko, robić śmieszne minki (oczywiście cały czas obserwując czy panie i dzieci na niego patrzą) a na koniec podniósł bluzeczkę i dotykał swojego brzuszka mówiąc "pa kaliolyfer";-) Opiekunka jeszcze się śmiała jak to opowiadała.
Potem pojechałam z nim do mojego ginka po L4, po drodze śpiewał na głos (a słoń na bank nadepnął mu na ucho) więc ludzie w autobusie mieli z nas niezły ubaw.
M i ja skorzystaliśmy na tym żłobku tyle, że teraz Misiek ciągle wiesza nam się na szyjach, tuli i całuje i mówi "kocham".

melonowa - też borykam się z przeziębieniem gardło o dziwo przeszło super mikstura (woda z solą) i został katar który leje sie i leje :( no i tez stan podgorączkowy 37 ale nie zażywam nic bo nie podnosi się wyżej.Zażywam *spam* syrop dla kobiet w ciąży i dla mam karmiących na katar mam Quixx woda morska i jeszcze taką maść majerankową.Dzwoniłam wczoraj do mojej gin i powiedziała że jak najbardziej mogę to zazywać ale tylko wtedy gdy nie ma zagrożenia ciąży !!

gdynianka ale sie usmiałam z kaloryfera, heheh widać ze mały ma poczucie humoru;-)
na przeziebienia dziewczyny najlepiej sok z cebuli i buraka, i czosnek - mi przeszło odrazu ;-)
oststni dzien w pracy, juz wysiedziec nie moge...
chcielismy wybrac sie na jeden dzien nad morze ale w tvn wczoraj zapowiadali 12-14 stopni, jak dojdzie wiatr to raczej zimno.

dziewczyny wy tez tak czesto chdozicie siusiu? ja biegam co 40 min. już mam dość, bo tyle czasu trace na pobyty w wc;-)
dodatkowo znowu swedzą mnie cycki...chyba zaczne je czesciej smarować, może sie naciągają?

kamilka gratuluję 2 trymestru ;-) ja zaczynam go w przyszłą niedziele ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry