reklama

Mamy listopad 2013

reklama
To dobrze, bo aż zaczełam się martwić. Moja szwagierka jest w 13 tygodniu i pryztyła 4 kg i wszyscy mi mowią a ty nic. Ale ja też się ciesze na wadze nic ale w spodniach czuje:)

Ja schudłam 1 kg przez to że miałam mdłości.Teraz już jest dużo lepiej choć i tak zbytni ojakiegoś duzego smaku nie mam.Owoce bym mogła jeść i jeść kiwi pomarańcze ananasy jabłka.A jeżeli chodzi o obiady to jakoś jeszcze nie leci mi slinka czasem zjem a czasem tylko podziubie to zależy od dnia.Więc u mnie mdłości znikają ale jeszcze czasem je mam.

Marys-głowa do góry, ja też przytyłam już 2 kg. moja koleżanka w ciąży przytyła 26 kg! a teraz jest chuda jak palec, rok po porodzie. wiec ja się łudzę, że mi też tak szybko pójdzie :-D a gdzieś czytałam, że od 2 trymestru powinno się tyć pół kg tygodniowo, ale nie ma na to reguły.
Gdynianka- miałam wczoraj to samo. nie mogłam wejść wieczorem na bb, ale przeczytałam komunikat 3 razy i za ostatnim razem doczytałam się "opcje" więc tam weszłam i wcisnęłam "kontynuuj na własną odpowiedzialność" i wszystko śmiga:-)

ależ mam jazde na arbuzy :O codzienni ejem całego sama :szok::-D ponad kilogramowego arbuza. niesamowicie mi smakuja :)

kochane a co myślicie o jedzeniu orzechów podczas ciązy ? czytałam gdzieś ze nie wolno w ciazy jeśc produktów uczuleniowych <jajka, orzechy, czekolada, nabiał itp> ponieważ po urodzeniu dzidziuś będzie miał uczulenie na to. to prawda ? czekam na wasze opinie przedewszytkim was kobietki które macie już potomstwo. zauważyłyście cos takiego ?

reklama
akaih mit mit i jeszcze raz mit.Moja mama zawsze mi opowiadała że przy każdej ciąży objadała sie orzechami i żadne dziecko nie było alergikiem.Jeżeli chodzi o czekoladę to wolno tylko nie objadać bo niezbyt zdrowe lepiej wypić kakao.A jajka są wszedzie w kotlecie, naleśniku, placku.Pasowało by nic nie jeść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry