melonowa89
Fanka BB :)
nonek90 przepraszam, że pytam ale ile masz lat? ja tez kończę studia i obronę licencjatu mam 12 maja :-) ja mam 24 lata a i gratuluje pierwszego roku i oczywiście spóźnione życzenia;-)
Mama Kangura witaj sąsiadko :-) moje rodzeństwo mieszka w Toruniu może kiedyś się spotkamy
piękny to jest moment jak widzisz dorosłego faceta, twardziela, który tuli się do brzuszka, mówi do niego i go całuje. ŁEZKA SIĘ KRECI
Rosea kurcze takie maleństwo a już będąc w brzuchu przewraca życie o 360 stopni. A córunia rozkoszna już ja przepełnia radość i miłość :-) pewnie zadaje milion pytań na minute - co dzidzia robi teraz itp? Te chwile zapadają w pamięć na całe życie :-)
zastanawiam się czy nie napisać do pracy wniosku o zapomogę socjalną, chciałabym przed porodem wyremontować podłogę i nie wiem jak mam sformować wniosek ;/ macie jakiś pomysł ?

Mama Kangura witaj sąsiadko :-) moje rodzeństwo mieszka w Toruniu może kiedyś się spotkamy
piękny to jest moment jak widzisz dorosłego faceta, twardziela, który tuli się do brzuszka, mówi do niego i go całuje. ŁEZKA SIĘ KRECIRosea kurcze takie maleństwo a już będąc w brzuchu przewraca życie o 360 stopni. A córunia rozkoszna już ja przepełnia radość i miłość :-) pewnie zadaje milion pytań na minute - co dzidzia robi teraz itp? Te chwile zapadają w pamięć na całe życie :-)
zastanawiam się czy nie napisać do pracy wniosku o zapomogę socjalną, chciałabym przed porodem wyremontować podłogę i nie wiem jak mam sformować wniosek ;/ macie jakiś pomysł ?

musze czyms obciazyc te doniczki bo mnie zaraz cos trafi
w sensie, że się cieszyła razem z nami ;-) no i zaraz mi wszystkie ciuszki wyciągała i pokazywała, no ale wszystkie dla chłopca, ale w sumie moja kobieca intuicja mi mówi, że będzie chłopiec, ale to się jeszcze okaże
śpi jak zabity