reklama

Mamy listopad 2013

nonek90 przepraszam, że pytam ale ile masz lat? ja tez kończę studia i obronę licencjatu mam 12 maja :-) ja mam 24 lata a i gratuluje pierwszego roku i oczywiście spóźnione życzenia;-)

Mama Kangura witaj sąsiadko :-) moje rodzeństwo mieszka w Toruniu może kiedyś się spotkamy :-p piękny to jest moment jak widzisz dorosłego faceta, twardziela, który tuli się do brzuszka, mówi do niego i go całuje. ŁEZKA SIĘ KRECI

Rosea kurcze takie maleństwo a już będąc w brzuchu przewraca życie o 360 stopni. A córunia rozkoszna już ja przepełnia radość i miłość :-) pewnie zadaje milion pytań na minute - co dzidzia robi teraz itp? Te chwile zapadają w pamięć na całe życie :-)

zastanawiam się czy nie napisać do pracy wniosku o zapomogę socjalną, chciałabym przed porodem wyremontować podłogę i nie wiem jak mam sformować wniosek ;/ macie jakiś pomysł ?

reklama
Melonowa w pazdzierniku kończe 23 lata. Studiuje jeszcze dziennie, ale mam teraz bardzo mało zajęć;) Zastanawiam się własnie teraz nad mgr nie chce robić przerwy bo wiem, że potem nie będzie mi się chciało :)

hej dziewczyny

Ja juz na nogach od 6 maz o 5 do pracy synek na 8 do przedszkola... A ja wrocilam i musialam doprowadzic mieszkanie do oglady bo jak zwykle po weekendzie..
Ale wstawilam juz pranie zmywarke i musialam znow porzadek z zabawkami zrobic:tak:
Wystawilam sobie kawiatki na balkon i jak zwykle zaczelo wiac:no::baffled: musze czyms obciazyc te doniczki bo mnie zaraz cos trafi:confused2:

Dzisiaj mi brzuszek lekko wydelo fajnie wyglada heheh a juz sie martwilam ze cos nie tak z maluszkiem bo cisza nastala w moim organizmie:baffled: ale moze dlatego ze jutro wkrocze w 2 trymestr:-)

Cześć wszystkim po weekendzie.Dopadło mnie jakieś przeziebięnie pije herbate z cytryną i miodem, płukam sobie gardło wodą i solą.Zobaczymy co bedzie bo katar dosyć spory tyle dobrze że gorączki nie mam.

Melonowa w pazdzierniku kończe 23 lata. Studiuje jeszcze dziennie, ale mam teraz bardzo mało zajęć;) Zastanawiam się własnie teraz nad mgr nie chce robić przerwy bo wiem, że potem nie będzie mi się chciało :)

heh to jestem rok starsza :-) tez bym chciała robić magisterkę od razu ale nie wiem jak będziemy stać z kasą musze się dowiedzieć o stypendium socjalne bo jak się składa wnioski to dzidzi jeszcze nie będzie ale może można to jakoś wpleść żeby mi przyznali.
a co studiuje? i na co chcesz iść na magisterkę? ja studiuje Pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną . A magisterka chciałam robić z edukacji muzycznej

nonek 90 ja tez w październiku kończe 23 lata :) dokładnie 20 października a ty ?:))

lece na badania krwi i moczu.im szybciej tym lepiej. milego dnia póxniej odpisze wam dziewczynki papap

Cześć Dziewczyny :-) u mnie wczoraj była szwagierka, ona chyba jest czarownicą, bo nic nie wiedziała o mojej ciąży a bardzo niespodziewanie przywiozła wczoraj ciuszki po swoim synku "na przechowanie" do nas, bo mamy więcej miejsca.. a jak się dowiedziała o ciąży to się darła jak szalona :szok: w sensie, że się cieszyła razem z nami ;-) no i zaraz mi wszystkie ciuszki wyciągała i pokazywała, no ale wszystkie dla chłopca, ale w sumie moja kobieca intuicja mi mówi, że będzie chłopiec, ale to się jeszcze okaże :-D
dzisiaj idę na USG, jestem strasznie ciekawa co tam się dzieje u mojej fasolki :) no i mam nadzieję, że przezierność wyjdzie ok..

Melonowa ja studiuje filologię polską. Niestety ja nie mogę liczyć na socjalne, bo chyba bedę miała za wysokie dochody. Zastanawiam się nad zaocznymi, ale żal mi kasy, ale u nas da się isc na tryb indywidualny i ida na rękę, musiałabym tylko chodzić cały październik i potem zaliczać, ale zobczymy co będzie. Na magisterkę chciałam zostać na filologii, żeby miec uprawnienia do liceum i technikum, bo po licencjacie mam tylko do poziomu gimnazjum :)
Akaiah 31 pazdziernika.

dzień dobry mamuśki :)
Melonowa aż się poryczałam "przez Twojego M" :D słodko strasznie, a mój dziś rano do mnie mówi, że w nocy przez sen łapał mnie za brzuch i sobie jakoś przez sen przypomniał że mu wczoraj mówiłam o tej ręce przykładanej do brzucha- że dzidzia się przysuwa no i przyśniło się mu czy pomyślał sobie że dzidzię to obudzi i szybko rękę zabrał :D i rano się sam z siebie śmiał że budził w nocy dzidzię :D

reklama
Witam serdecznie

Kamilka
dziękuję- jakoś się trzymam wiem że stres negatywnie odbija się na maluchu więc jak dopadają mnie złe myśli przypominam sobie jak lekarz mówił że dzieć jest wzorcowy...

melonowa89;nonek90 damy radę ja w październiku wybieram się na podyplomowe z rachunkowości tak ją odkładałam i odkładałam i obiecałam sobie że w tym roku a tu dzidzia ;) ale nie lubię zmieniać planów i bardzo mi na tym zależy żeby zdobyć licencje MF

Gdynianka
jak wieści z pracy?? jak samopoczucie kaszel dokucza? ja póki co spokojnie...

Mama Kangura Rosea a co będzie jak maleństwa już będą w Waszych ramionach :) takle maleństwo w ramionach taty to wspaniały widok a jeszcze te zdziwienie dzieciaczków że "ono" jest aż takie małe... już się doczekać nie potrafię..

Ja się zbieram za jakąś kawusię i na 14,40 wizyta u kardiologa. Jeszcze muszę Leona dobudzić i na dwór go wyprowadzić ale coś wydaje mi się że ma inne plany:eek: śpi jak zabity:baffled: co do kleszczy ja stosuję kropelki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry