melonowa89
Fanka BB :)
nonek90 dziekuje tobie tez się uda ja musze do konca maja zaliczyc wszystko żeby podejść do obrony a mam ja 12.06
amethys ciesze się ze tak wszystko dobrze wyszło oby dzidziuś siedział jak najdłużej w domku J
justyn.ka mnie w ogóle nie bolą piersi … czuje czasem, że są i to wszystko
Magda86Poznań dasz rade współczuje na pewno dużej ilości egzaminów ale jak pokażesz brzuszek to może troche odpuszczą hehe
gdynianka1 uwielbiam arbuzy praktycznie co dziennie wcinam chociaż kawałeczek ale jak tylko zacznie się sezon … to będę się obżerać
kamilka87 porodu to ja się okropnie boje tyle się nasłuchałam jak to długo idzie z pierwszym dzieckiem i jak to można popękać że jestem przerażona
KingaoO spokojnie ja jakiś czas temu też miałam rozwolnienie i to co dziennie i byłam później u lekarza i z dzidzią było wszystko w porządku
Agatka2 witaj, mamy taki sam termin

amethys ciesze się ze tak wszystko dobrze wyszło oby dzidziuś siedział jak najdłużej w domku J
justyn.ka mnie w ogóle nie bolą piersi … czuje czasem, że są i to wszystko
Magda86Poznań dasz rade współczuje na pewno dużej ilości egzaminów ale jak pokażesz brzuszek to może troche odpuszczą hehe
gdynianka1 uwielbiam arbuzy praktycznie co dziennie wcinam chociaż kawałeczek ale jak tylko zacznie się sezon … to będę się obżerać
kamilka87 porodu to ja się okropnie boje tyle się nasłuchałam jak to długo idzie z pierwszym dzieckiem i jak to można popękać że jestem przerażona
KingaoO spokojnie ja jakiś czas temu też miałam rozwolnienie i to co dziennie i byłam później u lekarza i z dzidzią było wszystko w porządku
Agatka2 witaj, mamy taki sam termin

Chyba muszę się za coś Greyowatego wziąć, coby spełniać małżeńskie obowiązki. A co ciekawe jak mój organizm czuje jakieś potrzeby, to mi funduje sny z happy endem 
tak mi przykro
A tak poważnie to liczę na to reklamowane libido w 2 trymestrze. Piersi bolą mnie czasem przeokropnie, a właściwie to sutki :/ miałam ze dwa dni takie, że bluzka nawet mnie drażniła miałam wrażenie że mi skóra się z nich zdarła, a tak to najgorzej rano jak wstaję i one z pozycji leżącej przechodzą w tą wiszącą