melonowa89
Fanka BB :)
rojku sory za pomyłke, mówiłam że mózg mi się zlansował .... ale i tak cie uwielbiam 
rosea chyle czoła
a co do narządów wewnętrznych to moje to mają chyba z 5o-tke (nie obrażając Pań w tym wieku) są tak leniwe, że szok mężowi to chyba niedługo będę musiała kupić lalkę dmuchaną .... żarcik . Co prawda od początku ciąży zrobiłam się obojętna co do współżycia tez tak macie? mój mąż nie nalega i nie naciska ale tak mi go trochę żal ....
Nowy dzionek się zaczyna a ja już od rana leniwa .... jejku chyba naprawdę starość mnie dopada żal mi siebie hahaha

rosea chyle czoła

a co do narządów wewnętrznych to moje to mają chyba z 5o-tke (nie obrażając Pań w tym wieku) są tak leniwe, że szok mężowi to chyba niedługo będę musiała kupić lalkę dmuchaną .... żarcik . Co prawda od początku ciąży zrobiłam się obojętna co do współżycia tez tak macie? mój mąż nie nalega i nie naciska ale tak mi go trochę żal ....
Nowy dzionek się zaczyna a ja już od rana leniwa .... jejku chyba naprawdę starość mnie dopada żal mi siebie hahaha

bede nadrabiać i chyba musze zacząc zaglądać częsciej bo wypadne z obiegu zupełnie.
na jedno sie nie odpowie ale za to na nastepne juz tak.. a wydaje mi sie ze wyciaganie takich odpowiedzi na sile jest poprostu sztuczne bo potem kazdy chce to nadrobic i robi sie dziwnie... Nie stwazajmy takich sztucznych sytuacji..