• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
A dziewczynki bo pogubiłam sie w tych tyg ciązy, od ktorego tyg zaczyna sie 4 miesiąc a co za tym idzie II trymestr ciązy?smieszne co,3 dziecko w drodze a ja zielona, ale wszedzie podaja inaczej ;/

4 miesiąc i II trymestr zaczyna się po 13 skończonym tygodniu.
Co do brzucha, to ja też jestem już zaokrąglona, ale to takie miękkie, więc to też raczej spożywczak.

marys25 mój brat dzisiaj kończy 18 lat i dajemy mu kasę, bo też nie mam pomysłu. Ale w niektórych sklepach można kupić BONY PODARUNKOWE, wydaje mi się też fajny pomysł, bo solenizant wybierze sobie, co mu się podoba.

Pisałyście o gofrach. Też się najadłam, nad morzem. Codziennie na obiad rybka, a po obiedzie gofry ze śmietaną i wiśniami w żelu, mhmmm... Znów mi ślinka sieknie:-D:-D:-D
melonowa89 gratuluję zdanego egzaminu!
Kamilka wszystkiego najlepszego!!!
mb_1 też tak mam, że dużo rzeczy zapominam, nie mogę się skupić, katastrofa!!!

Ostatnia edycja:
Ej no, żadna tam fałda spożywcza moje drogie, tylko "powierzchnia czynna erotycznie".

Mamo Kangura - weśże kobieto, zrzuć to poczucie, żeś tu niepotrzebna, na karb rozchwiania ciążowo-emocjonalnego, i pisz, pisz, pisz. Kto Cię tu wesprze, jak nie my? :tak: Odpocznij od nas jak potrzebujesz, a potem wróć.
KingaoO - będzie dobrze, kochana. Postaram się pamietać, daj znać co i jak.
Gusiak88 - wyrazy współczucia...
Magda86Poznań - ja miałam bardzo częste krwawienia z nosa w pierwszej ciąży z córeczką. Do tego stopnia, że jak wchodziłam z zimnego dworu do cieplejszego pomieszczenia to momentalnie ciurkało dosłownie. Aż mi czasem głupio było w sklepie albo banku... :sorry2:
Kamilka - sto lat!!!!
Melonowa - gratulacje! To początek serii egzaminów, czy taki "w międzyczasie"? Ankietę wypełnioną wysłałam :)
mb_1 -hehehe, koncentracja piszesz... u nas jednym z ulubionych moich powiedzeń jest "ciążowe zgąbczenie mózgu", i tak się czuję... myślenie czasem aż boli, a niech no spróbuję tylko wyjść po zakupy bez listy... masakra!

Nie było mnie tutaj trochę, bo miałam bardzo intensywny weselny weekend. Najpierw cały dzień przygotowań, a potem wesele do rana. Nogi spuchły mi masakrycznie, ale jakoś przetrwałam.
Miałam spore zaległości w czytaniu i na dodatek zepsuł mi się komputer i narazie będę odwiedzać forum sporadycznie :no:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. :-)

mama kangura- nie odchodz z forum :) jesteśmy śiweże jeszcze będziemy ze sobą aż do listopada moze nawet i dlużej co poniektóre pewnie, ja też nie mam czasu czasami odpisywać na kzdy post ale staram się, w zasadzie uczę się jak Wam odpisywać..każda się uczy kazdej osobowosci na forum <może to dziwnie zabrzmi bo jak można uczyć się przez forum ?:P ) ale tak jest :) będzie super :) i jeszcze lepiej, staram się jak mogę odpisywać i czasem nie czytam nawet wszystkiego bo chcve np napisać szybko co u mnie ale myślę ze bedzie coraz lepiej :) głowa do góry i niech pociachy rosną :tak:

maddlena -dziękuje Ci slicznie za odp :)
rosea-ciesze sie, ze bedziesz kochana wtedy ze mną , ja takze z Wami zawsze jestem i gratuluje z całego serca,wiem co znaczy zdrowe dziecko i jak kazda z nas tego pragnie....

Jolka6621 mnie też wszyscy mówili, że chłopiec będzie. Po USG połówkowym już wiedziałam, że wszyscy się mylili.

dahmarrka też nie wiem nic o tym, jak się dziurki od kolczyków zachowują. Ja też mam tatuaż na lewej stronie podbrzusza, ale mimo, że mam rozstępy po pierwszej ciąży to nie wygląda tragicznie, tylko wymagałby lekkiej poprawki.

melonowa gratki za egzamin!

KingaoO uśmiałam się z fałdy spożywczej :D

Rosea moja powierzchnia czynna erotycznie jest zbyt czynna i galaretowata, żeby była erotyczna. No niestety brzunio na początku jest miękutki, bo brzuch właściwy wypycha tłuszczyk do przodu :)
"ciążowe zgąbczenie mózgu" - to u nas bardzo podobnie siostra mówiła, że mózg jest spuchnięty i faktycznie człowiek jest taki jakiś...

coraz lepsze teksty tu lecą :D "powierzchnia czynna erotycznie" tego jeszcze nie słyszałam a to "ciążowe zgąbczenie mózgu" też jest niezłe :D

kamilka87 dziękujemy, Tobie i synkowi również życzę wszystkiego co najlepsze... :*
Ja dzisiaj po wizycie, w sumie nic specjalnego, badana ginekologicznie nie byłam bo jeszcze wcześnie, pani dr uzupełniła karte ciąży dostałam skierowanie na USG za miesiąc i tyle... także czekamy do 05 czerwca na Usg :)

reklama
Dziewczyny padlam.. Hahaha z tekstu o zgabczeniu mozgu i o spozywczaku..ale mam dokladnie to samoo:p

Ja zmeczona odezwe sie jutro...bardzo dziekuje za zyczenia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry