reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Mam wierciocha w brzuchu..cały czas jestem głodna! zjadłam dzisiaj: kanapki z miodem, bigos, kurczaka z pieczarkami znowu bigos i przegryzanie mandarynkami między czasie i na sam konie lody..:szok: Nie panuje nad tym.. I co siedzę piszę i dalej głodna jestem! :szok:
Idę spac by uśpić głoda :-D Dobrej nocy !;-) &&&&za jutrzejsze wizyty

Czesc dziewczyny :)
Witaj akilegna wsrod listopadowek-gratulacje :-)
To i ja Wam opowiem. Mam prawie 30 lat i cale zycie nienawidze pomidorow. Chcialam sie juz wilokrotnie nauczyc je jesc, bo sa zdrowe i bardzo dobre gdy sie odchudzasz itd itd. I nigdy w zyciu nie zjadlam ani jednego pomidora -NIC! a od dwoch tygodni tylko nimi sie zajadam. Jem je na sniadanie i kolacje. Dokrajam sobie do pizzy ktora pieke, dodaje do salatek i zapiekanek. Poprostu masakra. Moj S. patrzy na mnie z niedowierzaniem i juz zaraportowal nawet o tym mojej mamie :) Ta to dopiero byla zdziwiona :) Druga z takich zabawnych rzeczy to majonez. nigdy go nie lubialam i zawsze mnie od niego odrzucalo :) a teraz wszystko smaruje majonezem :) czy pasuje do potrawy czy nie :-D pychotka:-)
Jakies smieszne rzeczy sie dzieja :-)
Po za tym innych objawow nie mam oprocz zaparc tak jak Wy i wzdec i takich podobnych ...:zawstydzona/y:

Witam wszystkie przyszłe mamy!

Chciałabym dołączyć do Waszego grona - wg moich wyliczeń termin na 17 listopada. Jutro wybieram się do lekarza, choć wiem że pani doktor może nic nie dojrzeć, ale przyszły tata się uparł i koniec :) to moje drugie dziecko.
Przed nami osiem spokojnych, nudnych miesięcy .. ! :D

Cześć Dziewczyny! Według wyliczeń mojej pani doktor mój termin to 6 listopad. Dziś po raz pierwszy dopadły mnie zawroty głowy, dziwnie się czuję, ale to podobno normalne w 5-6 tc.

Dziś mnie tak strasznie boli głowa :( nie wiem jak sobie z nią poradzić, nie chcę brać leków a w pracy trzeba siedzieć :(

Witam wszystkie nowe mamusie:-) Super że jest nas coraz więcej :-)
Dzwoniłam do mojego gin. I jednak nie w piątek a dzisiaj mam wizytę, bo on wtedy nie da rady. Powiedział że już powinno być widać więc mam nadzieję że zobaczę dziś te moją fasolinkę:-) Proszę o &&& żeby wszystko było dobrze ;-)

Marys25- mnie tak głowa bolała w pierwszej ciąży w I trymestrze. Nie cały czas ale chyba 2-3 razy zdarzyły się takie 2 dniowe mocne bóle jakby migrenowe. Ja brałam Apap bo nie dałam rady wytrzymać. Omal nie gryzłam ścian z bólu. Moją mamę też tak bolała jak była z moim bratem w ciąży. Więc kto wie może będziesz miała syna:-) U mnie się to sprawdziło hehe

Witam,

w zasadzie jeszcze nie jestem w ciąży, a na etapie starania, jednak w ramach motywacji i autosugestii czytam sobie Wasz wątek. Mamy z mężem już 4 letniego syna, a poprzednia ciąża to cała historia.

marys25 jeżeli boli cię głowa (mnie bolała przez miesiąc zaraz po 4 miesięcznych całodniowych nudnościach :baffled:) możesz wziąć sobie APAP lub Paracetamol mnie lekarz powiedział, że lepiej sobie zażyć tą tabletkę niż się cały czas męczyć, bo to wyczerpuje organizm :tak:
Pozdrawiam

reklama
Do góry