• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy listopad 2013

Dzień dobry gaduły :))
ale produkujecie, własnie wróciłam z wizyty, szczegóły w wątku, otrzepie się trochę z radości i zaraz Was ponadrabiam ;))
:-D:-D:-D

reklama
No i umówiłam się do gina na 16.00. Wolę się uspokoić i mieć weekend bez większych stresów. Mam nadzieję, że będzie dobrze ;-)ja też mam te dżinsy z h&m i jestem z nich bardzo zadowolona. Już w inne spodnie ciężko mi wejść, bo brzuszek mi się powiększył, a w tych jest wygodnie :)

avocado witamy,
Rojku super, że dzidzia się dobrze rozwija.
Kamilka ja śpię na brzuchu i nie mogę się odzwyczaić.
Co do wagi, to na poprzedniej wizycie miałam 2 kg na plusie.
Ale gorąco i duszno u nas od rana. Szykujemy się z młodym na spacer. W nocy coś się Antoś dzisiaj budził, nie wyspałam się...
myślałam, co tu zrobić na obiad i wymyśliłam. Jajka w sosie musztardowym. mniam...
Agatka, za mną też chodzi drożdżowiec z rabarbarem, byłam ostatnio na działce i tak patrzyłam na rabarber, co by tu z niego zrobić, uwielbiam kompot, albo drożdżowca właśnie.
Co do spodni, to też jest mi najwygodniej w ciążowych, też podwijam ten pas i jest git

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Witam wszystkie nowe mamusie.

Ja nie śpie od 6 nie mogę doczekać się godziny 16, ale już niedługo.Wysprzątałam chyba wszystko co się dało. U mnie a obiadek dziś kalafiorek i zupka ogórkowa. Teraz sobie siedze z mężem i oglądamy film;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry