reklama

Mamy listopad 2013

reklama
tort jako kunszt cukierniczy owszem ładny ale temat mi też jakos nie podpasował, odrzuca mnie niestety ...przepraszam, ale to kwestia gustu....

oj tam, oj tam dziewczyny trzeba brać zycie z uśmiechem! chyba każda już widziała penisa.
nikt wam nie kaze piec takich w domu ;-)

okazja jak najbardziej odpowiednia do tortu;-)

tylko że ja z tych szalonych jestem;-)
nie każdy lubi takie żarty. rozumiem

Heheh Melonowa - a ja bym zjadła, bo mam wczyte na słodkie :)

Kochane dziewczyny - witam wszystkie nowe, a do starych: jestem po wizycie u tego nowego gina i jestem zachwycona!!!!!!!!!! Lekarz profesjonalny, spokojny, gadał ze mną i z mężem ze 30 minut. Na USG pokazywał tu paluszek, to serduszko, żołądek, a tu...penis.

Prawdopodobnie będzie CHŁOPIEC (a więc pożegnałam się z Julką). M. cieszy się jak głupi a ja jestem w kropce. Nie mamy pomysłu na imię a mi ciut żal. No ale taki już mój los z chłopakami ;)

Buziaki :)

melonowa89 zakupy z ciuchola cudne :)

marys niedawno pisalam o tej ofercie z Lidla. Mi się te spodenki niemowlęce podobają. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor pasowałoby wziąć :) Muszę w ogóle poprzeglądać rzeczy, co mam a czego nie, żeby niepotrzebnie nie kupować zwłaszcza na początek, bo Aniela mi tak rosła, że niektórych ciuszków nie ubrała ani raz.
Co do bielizny, to niestety rozmiar piersi nie pozwala mi kupić biustonosza w Lidlu itp. :)
kamilka87 ja też lubię spać na brzuchu. Leap frog z ponizszego obrazka najczęściej :)
tumblr_l35qn4Tm4j1qb6483o1_500 (1).jpg

ursula każdy ma czasem dzień, kiedy jakoś nie ma co napisać. Ważne, że jesteś :)

malabiala pochwal się jaki wózek i fotelik wybraliście

Agatka2 właśnie też mam takie spodnie z h&m jak piszeszz poprzedniej ciąży. Muszę je znaleźć na strychu.

kika80815 ja miałam już taki duży brzuch, że tylko na boku mogłam spać, to zarzucałam nogę na taką poduchę dużą. Są też te poduszki dla ciężarnych, ale u mnie bardziej sprawdziła się duża poducha z Ikei, o taka (męża pod koniec ciąży, to samą nogą bym zmiażdzyła :) ):
dekoria-poszewka-na-podlokietnik-beddinge.jpg

Moja Aniela się wyspała, a jak już wstała, to mnie tak się oczy zamykają, że jakbym położyła głowę na poduszce to w sekundę by mnie nie było.

MamaKangura jeszcze się nie żegnaj z Julką, bo życie różne figle płata. A poza tym wiecie co, mnie to się wydaje faktycznie bardzo wcześnie na rozpoznawanie płci i wcale bym się nie zdziwiła jakby ktoś na następnej wizycie miał niespodziankę :)

Załączniki

• tumblr_l35qn4Tm4j1qb6483o1_500 (1).jpg
    tumblr_l35qn4Tm4j1qb6483o1_500 (1).jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 47
  • dekoria-poszewka-na-podlokietnik-beddinge.jpg
    dekoria-poszewka-na-podlokietnik-beddinge.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamo kangura ja mam czterech chłopaków i jak bedzie piąty to paden z zachwytu... z chłopakami łatwiej ...i z problemami do mamy lecą...wiem coś o tym bo mój najstarszy bedzie niebawem miał 21 i o kazdej nowej miłoci czy stracie byłam informowana jako pierwsza.... Uwielbiam tych moich facetów...córcia tez jest super ! teraz zwłaszcza to doceniam jak ona ma 19 lat i gadamy tak o wszystkim od facetów po dni płodne .... ale z moja córcią nie łatwo było w okresie dojrzewania oj nie łatwo no ale udało sie ! :) Gratuluje synusia
i witam nowe mamy- przepraszam ze tak późno ale mam zaległości w czytaniu

reklama
co do spania to śpie na brzuchu i trudno mi spac w innej pozycji... w poprzedniej ciązy kupiłam poduszke dla ciężarnych do spania ...nie wyobrazam sobie spania bez niej ...polecam jest super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry