melonowa89 zakupy z ciuchola cudne
marys niedawno pisalam o tej ofercie z Lidla. Mi się te spodenki niemowlęce podobają. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor pasowałoby wziąć

Muszę w ogóle poprzeglądać rzeczy, co mam a czego nie, żeby niepotrzebnie nie kupować zwłaszcza na początek, bo Aniela mi tak rosła, że niektórych ciuszków nie ubrała ani raz.
Co do bielizny, to niestety rozmiar piersi nie pozwala mi kupić biustonosza w Lidlu itp.
kamilka87 ja też lubię spać na brzuchu. Leap frog z ponizszego obrazka najczęściej
ursula każdy ma czasem dzień, kiedy jakoś nie ma co napisać. Ważne, że jesteś
malabiala pochwal się jaki wózek i fotelik wybraliście
Agatka2 właśnie też mam takie spodnie z h&m jak piszeszz poprzedniej ciąży. Muszę je znaleźć na strychu.
kika80815 ja miałam już taki duży brzuch, że tylko na boku mogłam spać, to zarzucałam nogę na taką poduchę dużą. Są też te poduszki dla ciężarnych, ale u mnie bardziej sprawdziła się duża poducha z Ikei, o taka (męża pod koniec ciąży, to samą nogą bym zmiażdzyła

):
Moja Aniela się wyspała, a jak już wstała, to mnie tak się oczy zamykają, że jakbym położyła głowę na poduszce to w sekundę by mnie nie było.
MamaKangura jeszcze się nie żegnaj z Julką, bo życie różne figle płata. A poza tym wiecie co, mnie to się wydaje faktycznie bardzo wcześnie na rozpoznawanie płci i wcale bym się nie zdziwiła jakby ktoś na następnej wizycie miał niespodziankę