reklama

Mamy listopad 2013

to u mnie dzis krupnik młode ziemniaczki z koperkiem maślanka i jajko ... mniam.... i upiekłam dwie drożdżówki dla m i dwa chleby... wieczorem zrobie dla chłopców lody waniliowe... i będę leżeć :)
Zjadłabym kalafior z bułeczką ... i młoda kapustke z koperkiem i pomidorami ... chodzi za mną

reklama
melonowa talent to Ty masz!!
rojku wiem wiem :) dzięki Tobie tam zerknęłam :)) a stanika to ja też niestety sobie tam nie kupie :( spodenki dla dzieciaków też mi się podobają :) a u mnie w domu wszyscy mówią do mnie Aniela chociaż to moje drugie imię :) w szkole nawet na świadectwie raz mi tak napisali :)
MamaKangura może jeszcze będzie Julka :) ale gratuluje chłopaka! a chłopaki też pieką i gotują, mój mnie kiedyś zaskoczył bo zapytał czy może chodzić na kółko kulinarne :) i cały szczęśliwy przychodził do domu i musiał mi pokazać np. jak piec racuchy :) a ja padałam z zachwytu ;) a tak ogólnie to twardziel jest ;) ciągle z deską i piłką ale zeszyt z przepisami ma :D
dziewczyny byłam na plaży :) echhhh jak pięknie było, cicho spokojnie zupełnie jak nie w Mielnie :) jeszcze nie ma sezonu a i dziś piątek :) super! gorąco strasznie :) zjadłam duże lody :) pobyczyłam się :) a dookoła widziałam same ciężarówki na plaży :)

Jeju dziewczyny ale smaki kapustki i kalafiory mniammm

Melanowa mialam kiedys identyczny dzien.. Rano spalilam mleko synkowi chcialam zrobic na drugie sniadanie jajka to tez je spalilam na koniec spalilam ziemniaki i przesolilam kotlety.. Nie bylo wyjscia trzebabylo zjesc na miescie haha maz do tera mi to wypomina...

A my wkoncu skonczylismy pokoje jeju materac synka juz jest stelaz do lozka po stronie meza jest wiec wszystko na swoim miejscu;) ale sie dzis wyjezdzilam uff

Mama kangurka nie zalamuj sie jeszcze..nic nie przesadzone zresztta powiem ci ze chlopcy to takie cycusie mamusi... Moj lubi uwielbia ze mna gotowac piec i pomaga we wszystkim kurze sciera kwiatki podlewa itp..

Ostatnia edycja:
Gratuluję synka :-) Ja właśnie wróciłam od lekarza i wszystko ok, bólami mam się nie przejmować, wszystko wygląda dobrze, a maleństwo fika :-) Jedyne to miałam wysokie ciśnienie i kazał mi kontrolować dwa razy dziennie. Ale pogoda taka ciężka, głowa mnie niemiłosiernie boli:-( Co do zachcianek to mam ogromną ochotę na ogórki małosolne :tak:

kamilka87 ja spie na brzuchu i tak samo bylo z piersza ciaza spalam do konca co prawda pozniej pomiedzy na brzuchu a na boku tak poskosie kladlam pod jedna noge poduszke i tak spalam

ja dziasiaj wstalam o 5.30 nie z checi ale z przymusu, synio sie wyspal i postanowil ze mamie tez wystarczy. musze troche was doczytac po calym dniu bo nie mialam czasu zajrzec najpierw sprawy urzedowe a potem ogrod ale tylko wykapie mlodego i uspie to siadam do lekturu

Zaczyna mi się robić lekka kreseczka pomiedzy spojeniem a pępkiem jest bardzo leciutka ale sie już tworzy wam też już
się robi ??
Co do torcików śliczne sa hehe ja niestety nie robie panieńskiego, nawet nie ma kiedy tego zorganizować.

reklama
Mama Kangura - gratuluję chłopaka! :) Też mam te same obawy co Ty, mam 3 starsze siostry więc w domu prawie same dziewuchy... jakoś wydają mi się łatwo obsługowe:) No ale nic, trzeba chyba będzie się nauczyć, jak zająć się facetem:-D

Witam wszystkie nowe mamusie! Bo oczywiście zapomniałam wcześniej:)

czekoladka21 - może to dziwne, ale ja mam tą krechę widoczną już od jakiegoś czasu, podobno to kwestia organizmu, bo mi się pokazała strasznie wcześnie...

basiaaa10 - super, że wszystko dobrze! :)

I reszty oczywiście nie pamiętam, co chciałam napisać, bo cały dzień dzisiaj sukcesywnie doczytuję.

Pozdrawiam Was ciepło!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry