reklama

Mamy listopad 2013

dziewczyny powiedzcie mi jak wam sie podoba tort ... mi jakos nie bardzo i sie obawiam :(
DSCN3113.jpgDSCN3114.jpgDSCN3115.jpgDSCN3116.jpg

Załączniki

• DSCN3113.jpg
    DSCN3113.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 112
  • DSCN3114.jpg
    DSCN3114.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 86
  • DSCN3115.jpg
    DSCN3115.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCN3116.jpg
    DSCN3116.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Ciasto już gotowe zastyga w lodówce :) ale masy sobie podjadłam przy robieniu :-D
avocado po pięknych wypiekach melonowej89 obawiam się, że moja ciasto "a'la początkujący cukiernik" wyglądało by dość marnie :-D przepis mogę wrzucić tylko nie wiem czy da się wrzucić plik z worda czy muszę tu przepis przekopiować? :-p
Dzięki za rady o spodniach. Podoba mi się zwłaszcza pomysł poszukania w sklepie fajnych spodni, przymierzenia, a później kupienia ich na allegro znacznie taniej :-)

Umrę chyba zaraz tak się objadłam pączkami serowymi. Niedawno zastanawiałam się co to sa zachcianki ciążowe no to wiem......jak mi niedobrze:-( tez na panieński miałam tort w kształcie penisa potężny czarny bo ponoć podobają mi się ciemni mężczyźni nie wiem kto miał większy ubaw czy przyjaciółki...........heheheh

Torta dostałam , wszytsko zorganizowały mi dziewczyny.-z tego co wiem to w cukierni. Na poczatku spotkałyśmy sie u mojej szwagierki a potem miałysmy wynajętą lożę w świetnym klubie, było super:) nigdy tego nie zapomne;)

Super tort, gratuluję talentu :-) Zazdroszczę Wam takich tortów na panieńskich, wyobraźcie sobie, że ja swój musiałam odwołać, ponieważ na tydzień przed ślubem złamałam nogę i nie miałam nastroju - mówiąc w skrócie byłam załamana ;/ Ale cóż, przeżyłam - a już sam ślub (mimo niedogodności) bardzo dobrze wspominam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry