gdynianka - niech synek wraca do zdrówka !!
jolka - też wracaj do zdrowia

i gratuluje i trzymam kciuki za egzaminy. mnie jeszze czekają we czwartek i następny poniedzialek i chyba będzie wsio
avocado - ja tez maiłąm osttanio tak dziwnie że staw biodrowy to jakbym z waty miala i ciągnełam noge po podłodze normalnie bo jakaś się dziwna zrobiłą ale przeszło. magnez łykaj !
nonek gratuluje egzaminów trzymam kciuki za obronę!!

) u mnie z pogoda tez okropność

a co do ruchów to mozęsz już doelkiatnie czuć, bo z tego co widzę szczuplutka z ciebie kobietka , a u takiej sylwetki mozna czuć już
z
wolineczka gratuluję udanej wizyty, u ze wszytko ok ale dalej się musisz oszczedzać!
m
elonowa - bardzo możliwe żę maleństwo dało o sobie znać - Ty wiesz najlepiej, bo to takie inne uczucie. kto jak kto ale Ty wiesz lepiej od koogoś kto nie jest w ciąży

wiec nie sluchaj się PAni tylko włąsnego ciała

i gratuluję !
ja osattnio mialam okropne dni, ciagle pada, leje deszcz.. z dolnego ślska jestem i stany powodziowe już w moich regionach, mi nie grozi podtopienie bo miesszkam dość wysoko w sensie ze złotoryja jest jedną wielką górą..ale ciagle pada i pada..
no i te choróbsko nie chce odpuściść, robie sobie wywar z 3 cytryn i pije, czosnek jem pod kazdą postacią, no i nic cholera jasna. mam tez napady kaszlu , spać w nocy nie mogę. i boli w klatce piersiowej. i budzę się co chwila z kaszlem.. eh kiedy to przeeejdzieeee !!!!mam już dosc. chodze ciagle nerwowa od zmeczenia.