gdynianka1 rzadko mam taki przypływ energii ;p akurat teraz się udalo a co do kopniaczka to wczesniej chyba cos czulam ale nie tak mocno

Fajnie spędziłaś dzionek
avocado mam rodzine w Rumi ;p i kilka wakacji z rzędu przebywałam w Gdyni bo mój kuzyn się tam przeprowadził mieszkal niedaleko Batorego wiec spacerkiem do skweru

niestety już nie mam kogo tam odwiedzić kuzyn … się utopił gdzies w pobliskim jeziorze jak byli na wypacie a z jego mama nie utrzymuje kontaktu bo duzo krwi mi popsuła z jej córcią …. ;/ ale wakacje z kuzynem wspominam wspaniale te piekne miejsca. Odwiedziłam Gdansk, Gdynie, Sopot, hel, Rede, Rewe, i jeszcze pare miejsc
meago gratulacje kopniaczków, tez już bym chciala regularnie. A mój Rafał ostatnio się „obraził” bo stwierdził ze dzidzia z nim nie gada … zagaduje głaszcze całuje a tu nic ;p
ursula ciesze się ze u ciebie już lepiej odpoczywaj duzo i się oszczędzaj J i daj znać po usg ;p
marys25 już nie długo i ciebie dzidziulka skopie ;p
Jolka6621 mogę cie odwiedzic ;p w górach byłam raz a mój m wcale ;/ i tak byśmy chcieli pojechac ;p
KingaoO i jak tam noc mineła???
Dzisiaj napęty grafik ;p cały czas w biegu mam nadzieje ze nie padne, mój m dzis na 7 do pracy a pozniej na fuche dorobic wiec do wieczora jestem sama ale mam co robic ;p
A co do pochodzenia to ja urodziłam się w samym sercu Borów Tucholskich ;p w Tucholi polecam piekne miejsca do wyciszenia i wypoczynku co prawda nie ma tam morza i gór

ale są jeziora lasy świeże powietrze