Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
amethys czy jakos dobieralas te nakladki silikonowe? Bo ja niby przez nie też próbowałam, ale takie były średnie, a medeli nakładek nie bylo wtedy dostepnych, teraz chce od razu juz miec przy sobie jakby co, tylko nie wiem jak rozmiar dobrac? Bo sa s, m, l. Masz jakąś radę?
avocado jeszcze jak uaktualizuje, to chyba przewaga dziewczat bedzie![]()
No i super, cieszymy sieaaaodebrałam wyniki glukozy
jest super wiec cukrzyca mi nie grozi
Kinga nie licytowałam się z Tobą i nie wiem skąd przyszedł Ci taki pomysł, każda z nas coś o tym pisała, ja również. Szanuję Twoje podejście do tematu ale ja mam inne i myślę że mam prawo powiedzieć o tym tak samo jak Ty napisałaś o swoim, tym bardziej że nawet słowem nie skrytykowałam Ciebie czy osób które nie chcą lub nie mogą karmić.Dlatego napisałam , ze dla kazdej co innego jest wygodne...i nie ma mysle co sie licytowac.Szanuje zdanie kazdej z Was i licze na to samo z Waszej strony.
Kinga nie licytowałam się z Tobą i nie wiem skąd przyszedł Ci taki pomysł, każda z nas coś o tym pisała, ja również. Szanuję Twoje podejście do tematu ale ja mam inne i myślę że mam prawo powiedzieć o tym tak samo jak Ty napisałaś o swoim, tym bardziej że nawet słowem nie skrytykowałam Ciebie czy osób które nie chcą lub nie mogą karmić.
Magda86Poznań super że wyniki dobre![]()