czekoladka21
Mama Nadzi :*
A jeszcze chciałam powiedzieć że byłam wczoraj na żeromskim i bardzo pozytywne opinie położne miłe szczególnie pani Bogusia, wszystko pokazały jestem zdecydowana tam rodzić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i wygladam jak hipopotam
a co do zabiegu hmm skonsultuj to moze
napewno nie brałam baldachimu bo to zbieranina kurzu i przydał sie rozek jeszcze
nie byłam w stroju, tylko w normalnych ciuchach, ale od kilku miesięcy nie robiłam sobie zdjęć, a w lustrze patrzę na siebie z bliska i jest jakoś inaczej.
kupiliśmy wczoraj śpiwory i mały miał radochę, a ja całe łózko dla siebie:-)

jedyne co sobie chwaliłam to ochraniacz na szczebelki.Udało mi się kupić taki długi na około łóżeczka rozłożony.
c iagle siedzialam w domu..3x prysznic, nasiadówki i dalej nic. cholera jasna..znowu stres i ból przy ponownym nacinaniu :-( mówie, mniejsza o mnie, ale dzidziuś bedzie strasznie nerwowy chyba. a o seksie włąsnie mogę pomarzyć tylko.. od 2 miesiecy nie było zadnego zbliżenia, a i teraz w takim stanie się boje mimo ze bym chciala, i raczej do konca ciazy nic nie bedzie..
:-(