A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja ciciałam byc mama raczej do wychowywania madrego i robilam mase bledow nie pozwalalam nosic bujac zeby sie dziecko nie przyzwyczailo moze i troche tak bylo ale on teraz ciagle na mnie wisi przytula sie daje buziaki widac ze potrzebuje bliskosci i nie wazne jak male dziecko.. Teraz zamierzam to poprawic..nie zebym mala rozpieszczala ale naopewno troche inaczej
moja siostra tak konczyla mieszkanie i skonczyla na 2 tygodnie przed poroidem
tez marnie wspomina ten okres czasu ale co bylo robic? takze trzymam kciuki :-) Glowa do gory bedzie dobrze..
niby mam kombinezon ale jakos te zimowe ciuchy do mnie nie przemawiaja nic a nic

) Moj M ma w glowie co innego i tez mnie doly lapia ale wiem ze na ostatnie momenty ale sie znajdzie wszystko

moj kreci nosem na cokolwiek co wypada w srode - dzisian np. jest szkola rodzenia - a jego srody to proby z zespolem i musi je odwolywac ale juz zapowiadal ze jutro sobie odije i mnie zostawia i idzie na probe z urodzinami polaczona :-(
a na plusie to tak ok 9kg ;-) moze to faktycznie ta tarczyca
ale co tam, dziecko chce w brzuszku to moze, poza brzuszkiem to ja nie pojem slodkiego i jemu tez nie dam ;-) taka bede zla :-)