Długo mnie znów nie było, ale przeczytałam wszystko! Zajęło mi to 2 dni:-)
Gusiak88, Ursula trzymajcie się!
madalińska,
ewelina0307 witajcie
amethys rozumiem Twój nastrój, ale jeszcze trochę i będziemy wszystkie tęsknić za spokojnym leżeniem i nudą! Póki co odpoczywaj i nie daj się złemu humorowi
andzia86 co do płytek typowo kuchennych to masz rację, wybór jest strasznie mały. Dlatego my wybraliśmy takie, które się nam podobały, mimo że niby typowo do kuchni nie są:
Affron Beige półpoler - BEIGE - 32,5x32,5 - Płytki podłogowe - Affron - Paradyz.com mamy je zarówno na podłodze, jak i na ścianach - podłogowe kwadratowe, a na ścianach duże prostokąty, ułożone poziomo i wyglądają super do ciemnych szafek:-)
dehaira ładne imię wybraliście
nik_i fajnie, że znowu jesteś z nami!
basiaaa10 ja nie mam morfologii robionej co wizytę, tzn. lekarz mi nie każe jej robić, ale raz zrobiłam sobie sama, bo się słabo czułam i chciałam sprawdzić, jak moja hemoglobina.
Piszecie chyba wszystkie, że macie twardnienia brzucha, a ja nie mam. To na pewno kwestia czasu, ale ciekawe, od czego to zależy. Jestem już w 30 tc, nie biorę nic rozkurczowego, a twardnienia jeszcze nie czułam.
Biedne jesteście, że tak biegacie w nocy do toalety - to też mnie na razie omija:-) śpię jak zabita i bardzo się z tego cieszę, bo to już ostatnie przespane noce. Zgaga póki co też mnie nie dotyczy.
Co do obaw odnośnie porodu - ja się boję, ale nie bólu, bo to przeżyć trzeba, tylko tego, że pojawią się jakieś komplikacje...
Wózek wybraliśmy w końcu, x-lander move, jeszcze nie zamówiony, ale to i tak krok do przodu.
Kupiłam ostatnio majtki siateczkowe, pieluchy tetrowe i kombinezon z polarku dla małego. Masakra, ile jeszcze brakuje. Na szczęście ciuszki dostaniemy od mojej kuzynki i od kuzyna męża, ale jeszcze ich nie mam, więc nie bardzo wiem, co kupować i muszę się jeszcze wstrzymać.
Pogoda dzisiaj jesienna, całą noc padało, a teraz chłodno i pochmurno.
Cieszę się, że niedługo wrzesień, bo męczy mnie siedzenie w domu z małym. Męczące jest ciągłe towarzystwo czterolatka, chwili spokoju nie ma. Czekam z niecierpliwością, aż zacznie się przedszkole, będę mogła chociaż się zdrzemnąć w ciągu dnia.