ewelina0307
Fanka BB :)
meago wiem wiem staram się leżeć na bokach i tak jest najczęściej ale tak ciężko znaleźć wygodną pozycje do spania że szok:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

niech rosnie zdrowo! i no 3 doby musisz sie wymeczyc aby nasza #^$&^$% sluzba zdrowia miala za to kase ;-)
co tam ze dzieki #$%$ wstrzymuja mi wyplate przeciez to nic pilnego !! no za@%#% chu@#%#$^ :-)
ZART DNIA :-):-):-) albo i roku .. ona ich z torbami pusci kiedys :-)
Dzisiaj też jedziemy po łóżeczko i materacyk.
ostatnio mały był mniej aktywny, nawet zaczynałam się martwić, ale od kilku dni rusza się częściej, ale inaczej. Pewnie nie ma już tyle miejsca, co wcześniej i raczej się rozpycha a nie kopie. Ale ruchy czuję ciągle w tych samych miejscach, więc pewnie nadal nie zmienił pozycji - główka ciągle do góry.
ale mnie nic nie budzi, śpię jak zabita.