Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiście nie była i nie widziała w jakim stanie kupiliśmy mieszkanie... Potem miała pretensje, że mamy auto zepsute (gdzie nie powinna się wpierd* bo auto kupili Nam moi rodzice). Myśli, że to, że ma dziecko i pracuje (zostawiła Małą, która miała 2 miesiące, oczywiście karmi) to jest dorosłą i może innym rozkazywać. Znów się zdenerwowałam... Aha, co najważniejsze, to powiedziała teściom, że im ciągle koło tyłka robię i stękam, że teściu nie przychodzi pomagać przy remoncie, więc para królewska się obraziła i im korony z głów pospadały ;/ Wykańcza mnie to wszystko... Za dużo problemów mam na głowie, chyba dopada mnie jakaś depresja, nie mam chęci do życia ;(((((( A najgorsze jest to, że mój mąż stoi po ich stronie i znów zostałam z tym wszystkim sama...
sama kupowala i wie przecież ze jest to mega przyjemność. chyba ze chodzi jej o kasę tylko i wyłącznie..
zbieram na waginoplastyke jak nic.. mam 23 lata a pipke 60latki. wszytko się przez te płyny ponaciągało, poprzecierało.. musze jeszcze wytrzymać jutro i w poniedzialek na zabieg..